Dostava iz McDonald’s-a, pa to je fantastično!

McDonald’s u Hrvatskoj uvodi novu uslugu – dostavu. Narudžbe se od danas zaprimaju putem aplikacije Glovo, a omiljene burgere i krumpiriće možete naručiti iz McDonald’sa Pothodnik u Zagrebu.

Ubrzo će narudžbe biti moguće i iz McDonald’sa Vrapče i McDonald’sa Kvaternikov trg koji će dostavom pokriti veći dio Zagreba.

McDonalds DOSTAVA

Unutar Glovo aplikacije u ponudi restorana „otvoren“ je McDonald’s s izbornikom u kojem su navedeni proizvodi dostupni za narudžbu. Dostava je moguća unutar zone restorana koja osigurava da hrana bude dostavljena unutar 20-ak minuta od trenutka narudžbe.

– Sigurni smo da će dostava razveseliti velik broj naših gostiju koji su s nestrpljenjem ispitivali kad ćemo im omogućiti da naručuju iz McDonald’sa.

Već dvije i pol godine intenzivno radimo na ovom projektu i iznimno nam je drago što smo uspjeli pronaći partnera koji može pružiti uslugu na onoj razini koju naši gosti očekuju, kaže Pavel Pavliček, direktor McDonald’sa Hrvatska.

McDonalds DOSTAVA (9)

20 minuta cilj je kojem McDonald’s teži, u suradnji s partnerom, te vjerujemo da ćemo brzo doći do njega.

Dostava je moguća svaki dan od 11 do 23 sata, nema minimalnog iznosa narudžbe, a plaćati se može i gotovinom i karticama.

Kako glasi vaša prva narudžba?