Mozaik

Lapo Lapo zimski kamp za djecu

Zagrebački studio Lapo Lapo i OMart, kreativne usluge organiziraju kamp za djecu osnovnoškolce tijekom zimskih praznika!

U kazalištu Mala scena predstava Priče o vodi

Kazalište Mala scena svečanom će izvedbom u subotu, 23. studenog u 11:30 sati obilježiti 400. izvedbu predstave «Priča o vodi» Jelene Vukmirice Makovičić i Marka Makovičića.

Novi Spužva Bob Skockani: Spužva u bijegu

Donosimo novi trailer jednog od najpoznatijih animiranih likova svih vremena, spužva Bob Skockani u novoj avanturi!

Savršeno majčinstvo je u ‘nesavršenosti’

Marijana Batinić, Nevena Rendeli Vejzović i Mirna Medaković Stepinac progovorile o izazovima s kojima se susreću u ulozi majčinstva.

Nova predstava Čudesne stranice male Danice

Teatar Poco Loco u Centru za kulturu Trešnjevka priprema novu predstavu za djecu od 3 do 10 godina „Čudesne stranice male Danice“, koju po tekstu Dunje Fajdić režira Morana Dolenc te će premijerno biti izvedena u subotu 23. studenoga 2019. s početkom u 18 sati.

Tenisice koje djeca obožavaju

Vans je cijeloj liniji tenisica dao tretman Noćne More; šavovi su nadahnuti Sally, Jackove trakice više nego prisutne, a spooky-šarene scene filma otisnute su na Vans klasičnim tenisicama

Snježno kraljevstvo 2 stiže u kina

Nakon što je 2013. godine Snježno kraljevstvo osvojilo djecu diljem svijeta, ovaj Disneyev hit oborio je i sve rekorde gledanosti te ujedno osvojio niz nagrada uključujući Oscara i Zlatni globus, a nakon šest godina, vrijeme je za nastavak i nove avanture princeze Ane i kraljice Elze!

Klaićeva bolnica nastavlja brigu o malim pacijentima

Nakon podmornice, mjesto u Klaićevoj bolnici je pronašao i svemirski brod!

Zimski wellness za cijelu obitelj

Hladni mjeseci dobar su razlog da se posvetite sebi kako biste bolje podnijeli zimski blues.

Osamljenost kao poticaj

Dječje kazalište Dubrava najistočnija je kazališna točka u Zagrebu i zahvaljujući svojoj relativnoj izoliranosti i brojnoj dječjoj populaciji, ima izuzetno važnu ulogu u kazališnom odgoju mlade publike.