Mozaik

Budući prvašići trebaju ovladati svojim mislima, osjećajima i ponašanjem

Prije sjedanja u školske klupe djeca trebaju ovladati nizom vještina – od jezičnih preko matematičkih i digitalnih do kompetencija kako učiti.

Brojni poznati nisu propustili premijeru filma

Blitz i CineStar Cinemas u IMAX-u okupili su mnoge ljubitelje spektakularne franšize Mad Max na premijeri neustrašive nove avanture kultnog redatelja Georgea Millera

Franka Batelić u podcastu „Mame kod Lane“

„Majčinstvo me u potpunosti promijenilo, postala sam puno emotivnija i počela me mučiti prolaznost vremena“

Korak naprijed u poslovanju Regenta

‘Tvrtku ‘Regent’ smo, prije godinu dana, osnovali zajedno s investitorima iz Njemačke, a s premium ponudom i personaliziranom uslugom, siguran sam da ćemo naći svoje mjesto i na srpskom tržištu’ – Ante Todorić

Dječja utrka “Zdrav kao lav” održat će se u parku Maksimir

Zaklada Nora Šitum, u subotu 25. svibnja, od 17 do 20 sati u Parku Maksimir organizira treću po redu dječju utrku pod geslom „Zdrav kao lav“.

Ana Radišić ugostila mega popularnog spisatelja Robina Sharmu

Autor motivacijskih bestsellera je u podcastu koji se snimao u Firenci u Italiji iskazao i svoju želju da čim prije ponovno dođe u Hrvatsku u kojoj je dosad bio dva puta.

Svjetska premijera Mad Max sage u Zagrebu

Miris spaljenih guma, raskoš popularnih primjeraka Harley-Davidson motora udruge HOG Pleter Chapter Croatia, zvuci hrvatskog metal benda, Old Lock Up Escape Room

Održano finale DNNA Ladies Tennis Tournament

”DNNA Ladies Tennis Tournament je prošao baš onako kako smo željeli, a sljedeće što planiramo je nešto najviše i najveće do sada” – izjavio je Igor Vekić.

Donna Vekić predstavila najveće malde nade hrvatskog tenisa

Mlade nade hrvatskog tenisa s Donnom su odigrali ”jedan na jedan”, a potom i u parovima pokazali svoje talente te uspješno zabavili okupljene gledatelje.

Osvojite edukativnu slikovnicu “Vid kod doktorice za vid” i otkrijte čarobni svijet oftalmologije!

S velikim zadovoljstvom najavljujemo poseban nagradni natječaj povodom izlaska nove edukativne slikovnice „Vid kod doktorice za vid“ u kojem se troje čitatelja mogu osvojiti ovu sjajnu slikovnicu!