Bajkoviti praznici obitelji Filipović

Poznati glumac s obitelji uživao u Parizu i Disneylandu.

Tarik Filipović, poznati hrvatski glumac i televizijski voditelj, njegova supruga Lejla i dvoje djece, posjetili su prekrasan Pariz i doživjeli magične blagdanske trenutke u zabavnom parku Disneyland. Proveli su pet dana u predivnom hotelu u centru Pariza, koji je prikladan zbog jednostavne povezanosti sa zabavnim parkom Disneyland, a koji je rezerviran putem Booking.com, globalnog lidera u povezivanju putnika s najvećim izborom nevjerojatnih smještajnih objekata. S više od 30 različitih kategorija smještaja, od kuća do vila, iglua, brodova, kuća na drvetu i svjetionika, Booking.com je bio Tarikova prva opcija prilikom rezervacije jedinstvene i zanimljive lokacije za odmor.

obitelj-filipovic-2 obitelj-filipovic-1

Obitelj Filipović je započela svoj odmor, uživajući u svojoj maloj pustolovini u luksuznom hotelu s pet zvjezdica Hotel Champs Elysees Plaza uređenom u haussmanianskom stilu. Relaksirajući odmor bio je potpun uz spa kupku nakon dana provedenog u istraživanju Grada svjetla. Djeca su uživala u praznicima i slobodnim danima bez škole, zabavljajući se uz besplatan WiFi kojeg hotel Champs Elysees Plasa nudi, kako bi se javili prijateljima i podijelili svoju malu avanturu. Istraživanje koje je nedavno proveo Booking.com pokazalo je kako su djeci od 12 do 15 godina bitni Wi-fi (89%), bazen (44%) i puno raznih aktivnosti (58%) za vrijeme praznika, kako bi im odmor bio ispunjeniji. Smješten u srcu Pariza, ovaj hotel rezerviran putem stranice Booking.com sinonim je opuštajućeg raja.

obitelj-filipovic-4 obitelj-filipovic-3

Obitelj Filipović se nezaboravno provela šetajući po prekrasnom Parizu koji u vrijeme blagdana sjaji posebnim sjajem. Djeca su bila veoma uzbuđena što će posjetiti Disneyland park koji nudi magičnu zabavu radi koje su njihovi školski praznici postali nezaboravni. Disneyev magični Božić uz Djeda Božićnjaka, Mickeyja i prijatelje oduševio je i zabavio djecu, a vatromet na kraju spektakularne večeri u Disneylandu upotpunjen zimskim uređenjem, laserima, svjetlima i predivnim fontanama zadivili su i Tarika i Lejlu.

Lejla je izjavila: “Putovanje u prekrasan Pariz bilo je nezaboravno iskustvo za cijelu obitelj. Djeca su oduševljena Disneylandom i svime što su tamo vidjela i doživjela. Suprug i ja smo uživali u predivnim obiteljskim trenucima, a posebno nas se dojmio smještaj u luksuznom hotelu koji je nadmašio sva naša očekivanja i pružio odmor u pravom smislu te riječi”.

Kakav god smještaj preferirate – hotel, ugodna brvnara, vila ili čak kućica na drvetu, posjetite Booking.com i na Passion Search osigurajte da će vaš odmor biti nešto posebno: http://www.booking.com/destinationfinder.html

Uz dopuštenje: Dialog komunikacije (sve fotografije)