Besplatna radionica: Odgoj s više smijeha i manje suza

Dijete stalno krši granice koje ste postavili, ignorira vaše zabrane, vrišti svaki put kada mu oduzmete mobitel ili ugasite televizor. Uz poticanje strpljivosti, male pobjede i dječji jezik to se sve može vrlo brzo i lako riješiti.

Ovim putem pozivamo roditelje djece od 1 do 6 godina da dođu na besplatnu radionicu Odgoj s više smijeha i manje suza koja će se održati u nedjelju 18.3. od 10 sati u Centru edukacije Butković, Mladice 20 u Zagrebu.

Saznajte ono najvažnije o sljedećim temama:
> greške u odgoju i kako ih ispraviti
> ispadi bijesa i kako ih smiriti
> kako spriječiti opasno ponašanje
> kada i kako reći NE
> kako postaviti adekvatne granice u odgoju
> kako privoljeti dijete na suradnju
> dječji jezik i primjena
> kako potaknuti primjereno ponašanje

Broj mjesta je ograničen stoga je potrebno svoj dolazak najaviti na:
Email: najsretnijabeba@gmail.com
Tel: 0989008634

radionica-dijete-1

Zaklada Adris je udruzi Najsretnija beba Hrvatska dodijelila sredstva za projekt Stop obiteljskom nasilju nad djecom. Kroz projekt udruga pomaže roditeljima u rješavanju problema u odgoju, te im olakšava balansiranje između brojnih obaveza i obitelji. Pod vodstvom certificirane The Happiest Baby edukatorice, Ive Brčić, polaznici na radionicama, Odgoj s više smijeha i manje suza, saznaju kako pomoću tehnika renomiranog pedijatra i stručnjaka za dječji razvoj, dr. Harvey Karpa, pravilno komunicirati s malom djecom, te na koji način potaknuti djecu na suradnju.

O Ivi Brčić, mag.soc/phil., The Happiest Baby edukatorici:
Kroz svoj rad provodi prevenciju sindroma tresenog djeteta i međuvršnjačkog nasilja, te se bavi istraživanjem utjecaja medija na djecu i mlade. Kao stručna suradnica piše za portale roditelji.hr, klokanica.24sata.hr, medijska pismenost.hr, te časopis Mama&Beba. U suradnji s nastavnim zavodom Andrija Štampar i Simbex Hrvatska pokrenula je projekte besplatne edukacije roditelja. Surađuje s vrtićima, školama, te fakultetima.