ESN Youth Academy u Zagrebu

Prošli tjedan Split, a ovaj tjedan, 13. i 14.4. Zagreb! Nismo superjunaci, mi samo volonteri koji Vam žele prenjeti svoju široku lepezu vještina koje smo usvojili kako bi bili spremniji na tržište rada!

esn-youth-zagreb-pet

U subotu 7.4. u amifiteatru fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu održana je prva ESN Youth Academy gdje su članovi ESN-a Split i ESN Hrvatska pričali o pisanju CV-a i motivacijskog pisma, kako volontiranjem možemo doći do poslovnih vještina te kako organizirati najbolji event. Pozivu Splitske podružnice odazvale su se i kolege iz ESN Zagreb koje ovaj vikend od 13. Do 14.4. Održavaju svoju ESN Youth Academy na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu!

esn-youth-zagreb-sub

Akademija je osmišljena kao set interaktivnih radionica i predavanja baziranih na temeljnom načelu ESN-a, studenti pomažu studentima.Broj mjesta je ograničen, stoga se obavezno prijavi putem poveznice. Za detaljnije informacije pratite našu Facebook stranicu i objave u službenom Facebook eventu! Raspored možete pronaći na sljedećem linku!

Uz dopuštenje: ESN Croatia (sve fotografije)