Nastavak Snježnog kraljevstva

Nastavak Snježnog kraljevstva munjevitom se brzinom približava našim kinima – već kroz koji tjedan svi će mališani moći zaviriti u dobro poznato kraljevstvo Arendelle kao i otkriti nove avanture princeze Ane i kraljice Elze! Snježno kraljevstvo 2 u kina stiže 21. studenoga u sinkroniziranoj verziji i distribuciji 2i Filma.

Sjajna je vijest što je pretprodaja ulaznica već započela i ulaznice za pretpremijernu projekciju 20. studenoga možete osigurati i nabaviti na svim prodajnim mjestima i online u multipleks kinima CineStar i Cineplexx.

snjezno-kraljevstvo-novi-nastavak-1

Nastavak Snježnog kraljevstva ponovno će režirati dvojac Chris Buck i Jennifer Lee. „Ako je film ‘Snježno kraljevstvo’ završio s idejom ‘živjeli su sretno zauvijek’ , onda nastavak filma predstavlja dan poslije te sreće,“ kaže redateljica Jennifer Lee. „Život vam prepriječi put. Baca vam neočekivane kuglice.

snjezno-kraljevstvo-novi-nastavak-2

Dakle, ovdje je riječ o učenju kako pronaći vlastito mjesto u svijetu, činiti ono što je dobro, sve one odrasle stvari koje morate činiti. Još uvijek ima zabave i humora, ali ovo je duboko emotivna priča o otkrivanju tko bismo mi zapravo trebali biti,“ zaključuje Lee.

Uz dopuštenje: 2i (sve fotografije)