Obiteljsko veselje u Aqua parku Adamovac

Moderna kupališna i wellness oaza nadomak Zagreba vodi vas u svijet opuštanja i užitaka. Ljupko mjesto Adamovec nudi savršen sadržaj najmodernijeg oblika. Kompleks Aquaparka Adamovec prostire se na 15 000 m2 atraktivnih unutarnjih i vanjskih sadržaja namjenjenih za užitak cijele obitelji. Na raspolaganju stoje atraktivni bazeni s raznim atrakcijama za djecu i odrasle, bogati wellness i spa program te vrhunske gastronomske delicije a la carte i samoposlužnog restorana.

Bazeni

Pažnju najmlađih privlači dječji bazen s vodenim atrakcijama površine 20 m2. Ugodno temperirana voda, tobogan dizajniran po mjeri najmlađih te razne vodene zanimacije idealne su za nezaboravan dječji vodeni provod u Adamovcu.

U modernom objektu od 4200 m2 nalaze se rekreacijski bazen s masažama, gejzirima i raznim drugim zanimljivim efektima. Bazen plaža površine je 220 m2 i jedna je od vodećih atrakcija Aquaparka. Bazen sa slapovima i masažama nalazi se na poluetaži, a po potrebi može biti pretvoren i u privatnu oazu za Vas i Vaše društvo.

Aquapark Adamovec osim zatvorenih vodenih sadržaja, na svježem prigorskom zraku nudi i veliki rekreacijski bazen sa divljom rijekom, umjetnim otocima i jaccuzijem. Za one najmlađe tu je dječji bazen s raznim atrakcijama za cjelodnevno uživanje.

Škola plivanja “Aquapark Adamovec”

Za mališane koji još ne znaju plivati u aquaparku Adamovac organizirana je i škola plivanja. Tri puta tjedno, u trajanju od 2 školska sata, s formiranim grupama između 10 i 12 djece, u zatvorenim bazenima dubine od 0,00 – 1,85 te, temperature od 30,5 – 32,5 °C održava se škola plivanja. Program i poduku vode profesori kineziologije ili apsolventi kineziologije.

Oprema koja je potrebna djeci je kupaći kostim ili gaćice, ručnik srednje veličine te kapa za plivanje ako je kosa dugačka i natikače.

Upisi su stalno u tijeku. Kada se potpuni grupa od najmanje 12-ero djece započinje obuka plivanja.

Wellnes i fitness ponuda za odrasle

Za odrasle, dok čekaju djecu koja uče plivati, u ponudi je bogat wellness i fitness program nudi brojne saune, raznovrsne masaže, tuševe iznenađenja i privlačne jaccuzije te fitness centar i sve ostalo potrebno za odgovarajuću njegu tijela i dobru kondiciju.

Gastronomija

Gastronomske delicije i osvežavajuća pića Aquapark Adamovec nudi u moderno uređenom prostoru A la carte restorana, Self- service restorana, Lobby Bara i Bikini Bara.

Ovo ljeto zaista može početi u opuštanju i zabavi.