Darujemo dizajnerske bilježnice Mirjane Mikulec

Poklanjamo 6 dizajnerskih bilježnica u Nagradnom natječaju u kojem Wish mama želi dječici povratak u klupe i školske dane obilježiti veseljem i novim bilježnicama s potpisom Mirjane Mikulec.

Kraj ljeta obično obilježava i početak slatkih briga oko povratka u školske klupe. Ipak, mnoštvo gradiva i obveza lakše je podnijeti uz lijepe i praktične bilježnice.

Kako bi sve bilješke bile organizirane i sa stilom pobrinula se poznata dizajnerica interijera Mirjana Mikulec. Učenike očekuje pet novih dizajna korica u dvije varijante – s crtama i s kockicama.

biljeznice-1

Nakon što je prošle godine inspiraciju pronašla u raznim materijalima i popularnim uzorcima s kojima se kao dizajnerica interijera susreće na dnevnoj bazi, Mirjana Mikulec ove je godine ideje potražila u grafikama i ilustracijama. Najveću pomoć, ali i najviše kritika uputile su joj njezine kćeri koje i same pohađaju školu pa najbolje poznaju ukus i interese svojih vršnjaka.

biljeznice-2

Želite osvojiti jednu jedinstvenu bilježnicu za svog školarca?

Šest čitateljica/čitatelja darujemo s jednom veselom bilježnicom za njihovo dijete, unučad, ili bilo koje dijete koje žele obradovati s jedinstvenim dizajnom Mirajne Mikulec!

Sve što je potrebno učiniti je na službenoj Wish mama Facebook stranici postati prijatelj Wish mama stranice te polajkati ili podijeliti objavljeni post za ovaj Nagradni natječaj, a zatim poslati svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa, kontakt telefon) e-mailom do 03.09.2018. na e-mail adresu uredništva: redakcija@wish.hr.

Komisija od tri člana odabrat će sretnu dobitnicu/dobitnika koji će moći uživati u veselim školskim trenucima sa svojim djetetom uz novu predivnu bilježnicu, a ime srete dobitnice/dobitnika dobitnika ćemo objaviti 04.09.2018. u sklopu rubrike Wish hr daruje do 12 sati.

*Samim sudjelovanjem u pojedinom nagradnom natječaju Sudionik prihvaća sva pravila Nagradnog natječaja s kojima se prethodno upoznao u Pravilniku koji se nalazi u rubrici “Uvjeti korištenja“.

biljeznice-3

“Imam sreće pa za sve školske trendove vrlo brzo saznam od Mateje i Mije. Jedna ide u osnovnu, a druga u srednju školu pa obje znaju kako diše njihova generacija. Jako sam zadovoljna ovogodišnjim bilježnicama i nadam se da će učenicima biti pravi gušt učiti iz njih.” – zaključuje dizajnerica interijera Mirjana Mikulec koja osim bilježnica, potpisuje i liniju mirisnih svijeća, ručnika, posteljine i drugih dodataka za dom.

Bilježnice možete potražiti u Školskoj knjizi, Narodnim novinama, Znanju i knjižari Menart te u webshopu mirjanamikulec.com.

Uz dopuštenje: Preindl media (sve fotografije)