Darujemo karte za predstavu Ledo Medo

Wishmama u suradnji s Ledom daruje 5×2 ulaznice za fantastičnu predstavu “Ledo Medo i čarolija polarne svjetlosti” koja će se održati u ponedjeljak 21.prosinca u 18.00 sati u Maloj sceni, Medveščak ul. 2, 10000, Zagreb.

Ledo Medo kao jedan od najdražih likova mnogih mališana u predblagdansko doba želi razveseliti svoje najmlađe obožavatelje, a pritome ih i nešto naučiti. Stoga Vas s velikim zadovoljstvom Ledo Medo poziva na edukativnu predstavu koja će mališanima na zanimljiv način ispričati zašto je važno konzumirati povrće i voće te ih povesti u nezaboravnu avanturu na Sjeverni pol. Uz Ledu Medu, glavne uloge u predstavi pripale su njegovim najboljim prijateljima – neodoljivoj Snjeguljici, zabavnom Njofri i strašnom čarobnjaku.

 

Predstava „Ledo Medo i čarolija polarne svjetlosti“ održati će se u ponedjeljak 21. prosinca u 18.00 sati u Maloj sceni, Medveščak ul. 2, 10000, Zagreb.

 

Želite li osvojiti dvije karte za predstavu “Ledo Medo i čarolija polarne svjetlosti”?
Pošaljite vaš omiljeni recept s Ledo sladoledom zajedno s osobnim podacima (ime, prezime, adresa, kontakt telefon) na e-mail adresu uredništva: redakcija@wish.hr do 20.12.2015. u 20:00 sati.
Komisija od tri člana odabrati će sretne dobitnike!

Ako želite posjetite našu Facebook stranicu Wishmama i lajkajte nas. Radujemo vam se!

Pet sretnih dobitnika nagradit ćemo s dvije ulaznice za predstavu “Ledo Medo i čarolija polarne svjetlosti” a imena ćemo objaviti 21.12.2015. do 12 sati u sklopu rubrike Wishmama daruje. Karte će se moći podići neposredno prije predstave na blagajni kazališta.

Sretno!

Uz dopuštenje: 404 (sve fotografije)

 

* Samim sudjelovanjem u pojedinom nagradnom natječaju Sudionik prihvaća sva pravila Nagradnog natječaja s kojima se prethodno upoznao u Pravilniku koji se nalazi u rubrici “Uvjeti korištenja“.