Odjeća za djevojčice: dobar stil treba njegovati od malih nogu

MAI FOR GIRLS je nova kolekcija odjeće za djevojčice dizajnerice Majde Postružin koja dokazuje da se dobar stil treba njegovati od malih nogu.

Dizajnerica je inspiraciju za predivne haljinice pronašla u svojim kćerkama, Kiari i Korini

svecane haljine haljinice odjeca

Nakon uspješne suradnje s dječjim zborom “Zagrepčanke i dečki”, kada su u njezinim kreacijama mališani nastupali sa Severinom na nedavnoj dodjeli glazbenih nagrada TOP.hr, ali i povodom osme proslavljene godišnjice na modnoj sceni, zagrebačka dizajnerica Majda Postružin, poznata po vlastitom modnom brendu – Mai by Majda, predstavila je Mai for Girls – kolekciju za djevojčice i tinejdžerice, za koju su joj inspiracija bile njezine kćeri, Kiara i Korina.

odjeca haljine haljinice

„Oduvijek sam željela, kako u svakodnevnom životu, tako i u nekim svečanijim prilikama, svojim djevojčicama obući nešto posebno i novo.

odjeca za djevojke

Upravo radi toga sam, otkako sam postala majka, bila primorana, osim kreiranjem odjeće za odrasle, baviti se i dječjim modelima, zbog čega sam se s vremenom jednostavno zaljubila u dječju modu.

krstitke pricest haljina

Kada sam vidjela osmijeh na licima tih malih djevojčica, kao i to koliko su sretne kada obuku nešto posebno i drugačije, shvatila sam da je to nešto čime se želim baviti.” – otkrila je dizajnerica o motivima koji su ju ponukali na još jedan uspješan korak u karijeri.

odjeca za djevojcice haljinica

Također, dala je naslutiti kako je ova kolekcija, koja je namijenjena najmlađim fashionisticama, samo uvertira za novu proljeće/ljeto kolekciju, koju će nositi malo starije ljubiteljice mode, a motivi će, kao i ljubav prema ženama najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu – modi, biti zajednički.

Ono što Majdu odlikuje od samog početka njezine karijere jest činjenica da jako puno pažnje posvećuje materijalima, što je pogotovo vrlo važna stavka kada je u pitanju dječja moda, gdje je mnogim roditeljima udobnost materijala na prvom mjestu.

svecana haljinica

Sama kolekcija sastoji se od haljina, suknji i majici, a od spomenutih najfinijih materijala koji prate kolekciju, na prvom mjestu su pamuk, čipka, til, saten i naravno – neizbježne šljokice.

haljina za djevojke

U kampanji, nastaloj u suradnji sa ShoeBeDo, prevladavaju uglavnom pastelne boje, koje u dodiru s djecom daju zaista bajkovit prizor; sve je poprilično romantično i nježno, što i priliči pravim princezama.

odjeca haljine

Novom kolekcijom, vlasnica modnog brenda Mai by Majda, koji žene osvaja jednostavnim krojevima, prirodnim materijalima i izrazito nosivim modelima, uz mnogo truda, kreative i rada, ostvarila je sve svoje snove.

haljinice

Pogledajte još i više kako izgledaju kreacije iz snova, prava mala umjetnička djela u koja se djevojke, žene, mame i curice zaljubljuju na prvi pogled, a mogu se vidjeti u zagrebačkom showroomu na adresi Dudovec 51.
Facebook i Instagram

Foto: Tina Kadoić