Ovi će vam filmovi donijeti urnebesnu dozu smijeha u kolovozu

Imamo sjajne vijesti: ovog kolovoza na FOX Movies kanalu možete pogledati nekoliko kultnih klasika koji će vam zagarantirano izmamiti osmijeh na lice.

Dozu smijeha u kolovozu donose filmovi na FOX Movies kanalu

Stara gunđala

Stara gunđala

Devedesete su opet in! Film „Stara gunđala“ iz 1993. godine prati priču Johna Gustafsona (Jack Lemmon) i Maxa Goldmana (Walter Matthau) – dva škrta susjeda koji su u zavadi od djetinjstva. Suparništvo bivših prijatelja se zaoštrava kada se u njihovo susjedstvo doseli Ariel (Ann-Margret) te obojici zapne za oko – tko li će osvojiti njezino srce i kakve spačke će jedan drugome putem prirediti? Ako želite saznati odgovor na to pitanje, pogledajte film u petak, 5. kolovoza, u 18 sati.

Glup i gluplji

Glup i gluplji

Lloyd Christmas (Jim Carrey) i Harry Dunne (Jeff Daniels) naiđu na kovčeg pun novca koji je na putu do zračne luke u Harryjevu automobilu ostavila Mary Swanson (Lauren Holly). Nespretni dvojac odluči otputovati sve do Aspena kako bi joj vratili novac, ni ne pomišljajući kako je novac povezan s nečijom otmicom. Jednu od najgledanijih komedija na malim ekranima gledajte u ponedjeljak, 8. kolovoza u 18 sati.

film Ted

Ted

Kad je John Bennett (Mark Wahlberg) bio mali dječak, poželio je da Ted, njegov voljeni medo, oživi. Trideset godina kasnije, Ted je živ te i dalje prati Johna u stopu, no to se nikako ne sviđa njegovoj djevojci Lori (Mila Kunis). John mora izabrati hoće li nastaviti svoje prijateljstvo s Tedom ili vezu s Lori jer oboje ne može imati. Kako izgleda kada plišanac oživi i postane čovjekov najbolji prijatelj gledamo u nedjelju, 8. kolovoza u 22 sata.

Američka pita_Vjenčanje

Američka pita: Vjenčanje

Dospjeli ste na listu uzvanika za najtraženije vjenčanje kolovoza! Vrijeme i mjesto: u četvrtak, 18. kolovoza u 18 sati na FOX Movies. Zabava i smijeh su nezaobilazan dio, poput prvog plesa mladenaca. Naravno, riječ je o trećem dijelu popularne sage zvane „Američka pita“. Ovog puta srednja škola je samo daleka uspomena, a pred glavnim likovima nove su životne avanture.

Ljubavni par Jim (Jason Biggs) i Michelle (Alyson Hannigan) odlučili su se vjenčati, što Stiflera (Seann William Scott) natjera da priredi vrhunsku momačku večer za mladoženju. Što bi moglo poći zlu?

Seks i grad 2

Seks i grad 2

Zabava, moda i prijateljstvo nastavljaju definirati živote Carrie (Sarah Jessica Parker), Samanthe (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) i Mirande (Cynthia Nixon). Imaju više nego što su ikad priželjkivale, no neke od njih nalaze se pred većim životnim izazovima poput majčinstva i braka.

Bijeg od svakidašnjice traže na egzotičnom odmoru u Abu Dhabiju. Suncem okupani raj nosi mnoga iznenađenja – posebno za Carrie, koja se suočava sa starom ljubavi. Idealna kombinacija romantike i komedije koju gledamo u ponedjeljak, 29. kolovoza u 18 sati.

Uz dopuštenje: Komunikacijski laboratorij