Sjajni dječji brendova koje rado biraju najmlađi

Nununu, Tinycottons i Mini Rodini ponovo oduševljavaju male i velike.

Počela je nova školska godina, a u brojne dućane stigla je nova jesensko-zimska kolekcija. Svaki roditelj pazi da je odjeća za njihove mališane udobna, a sve je veći naglasak i na održivosti. Da bi djeca s osmijehom krenula u vrtić i školu, zabavni motivi i uzorci na njihovoj garderobi mogli bi biti dodatni razlog za zavoljeti hladnije doba.

djecja-moda-jesen-04

Tko još može odoljeti slatkim uzorcima brenda Tinnycottons?

Nova kolekcija donosi komade pažljivo osmišljene za male istraživače, neustrašive i željne novih avantura. Jesensko-zimska kolekcija voli različitost, približava nepoznato, a poznato predstavlja na neobičan način.

djecja-moda-jesen-03

Ova kolekcija posebno je putovanje na kojem će se naći brojni zanimljivi likovi i motivi – vjeverice, mravi, planine i zvijezde. Ljubav prema prirodi prate nijanse smeđe, zelene i bež boje, uz svijetlocrvene, plave i žute naglaske.

djecja-moda-jesen-02

Prepoznatljiv stil vraća se na velika vrata Nununu kolekcije

Za djecu koja imaju stav i ne boje se pokazati ga, netipični uzorci, lubanje i zvijezde osvojit će srca malih, ali i velikih. Kolekciju karakteriziraju detalji jarkih boja i buntovne poruke koje često čujemo od najmlađih.

Nununu obožavaju brojne poznate ličnosti i njihova djeca, od Johna Legenda pa sve do Pink. Brend za modernu obitelj u kojoj roditelji puštaju djeci da sama biraju svoj stil ističe se zbog unisex komada, koji ruše stereotipe dječje mode.

djecja-moda-jesen-07

Tko se sjeća slatkih jagodica iz ljetne kolekcije Mini Rodini?

E pa jesen i zima profinjenog švedskog eko brenda izgledaju potpuno drukčije! Slatke životinje preuzet će glavnu ulogu ove skandinavske priče u kojoj šarene boje ispunjavaju sve dječje snove.

Udobni jesenski komadi u skladu su s prirodom i prirodnim materijalima, koji prate dječju maštu i njihov zaigran karakter.

Nova kolekcija brendova Tinycottons, Nununu, Mini Rodini te mnogih drugih eko brendova može se pronaći u multibrand trgovini Ne.ne.ne. na adresi Gjure Deželića 8 u Zagrebu.

Za sve koji nisu u mogućnosti posjetiti poznatu zagrebačku lokaciju tu je online stranica popularne dječje trgovine. Slatke modele za male i odvažne uz sve zanimljivosti o brendovima pronaći se može na Instagram i Facebook stranici trgovine.
Uz dopuštenje: Komunikacijski laboratorij (sve fotografije)