Što staviti mališanu u torbu za trenutke kada mu treba energija?

Prehrana itekako utječe ne samo na fizičko već i na psihičko zdravlje svakoga, posebice djece u razvoju. Zato i postoji ona izreka „ono si što jedeš“.

Dijete u školskom dobu treba hraniti s pet obroka

Pet obroka podrazumijeva doručak, ručak, večeru i dva međuobroka. Važno je napomenuti da dijete treba naviknuti da jede na vrijeme obroke i da svaki obrok sadrži mješovitu hranu.

Kako su u vrijeme međuobroka djeca obično u školi ili na nekoj od aktivnosti potreban mu je cjelovit obrok za održavanje koncentracije i energije, a koji će s užitkom htjeti pojesti.

imunitet kod djece zdrava hrana za djecu

Prehranom doprinesite zdravom razvoju i potencijalu kod djece!

Pravilna prehrana u dječjoj dobi ima puno složenije značenje jer, osim zdravlja, mora omogućiti djetetu pravilan rast i razvoj.

Svakodnevni unos svega onoga što je potrebno djetetovom organizmu, i to u dovoljnim količinama, često nije moguć, a razlog tome je što djeca vrlo često nerado jedu namirnice bogate vitaminima i mineralima.

Stoga dječja prehrana u prvom redu mora biti kreativna i ono što djeci nije tako slasno treba ponuditi u varijantama koje će im biti zanimljive i okusom prihvatljive te je ovo upravo prilika da i vi, kao roditelji, budete maštoviti.

dijete u skoli snack obrok za djecu

Djetetu stavite u torbu zdravi snack koji može pojesti pod odmorom između školskih sati

Pobrinite se da u kući uvijek imate kvalitetan snack koji možete staviti djetetu u torbu kako bi ono posegnulo za nečim što ga raduje, a ujedno mu daje energiju i snagu kroz vitamine koje će mu pomoći u učenju i aktivnostima, jer poboljšavaju koncentraciju i pamćenje.

osvoji nagrade kras zivotinjsko carstvo prutici

Ukusni čokoladni prutići Milksy mogu vam pomoći u vašoj zalisi zdravog snacka koji će djeca obožavati, jer sadrže čak 11 vitamina, a posebice valja istaknuti vitamin D koji jača imunitet i kosti.

Oni su bogati punjenjem različitih okusa prilagođenih djeci, a to su mlijeko, keks i Kraš Express.
Čokoladni prutići, s reljefnim prikazom novih životinjskih likova iz Životinjskog carstva po prvi puta se pojavljuju baš na ovim mliječnim čokoladicama.

> Milksy keks je neodoljivog slatkog okusa, s finim keks-punjenjem, koje pored vitamina D, sadrži i vitamine iz B skupine, koji su ključni za imunitet, dobar apetit i rast.
> Milksy mlijeko, osim fantastično kremastog mliječnog punjenja, u sebi krije i vitamin D, koji povoljno djeluje na kosti i jača imunitet. Odličan je snack baš u svako doba dana.
> Milksy Kraš Express je u svom čokoladnom, kremastom punjenju na jednom mjestu okupio čak 11 vitamina.

Milksy ukusni i zdravi čokoladni prutići izvrsno su multivitaminsko rješenje za međuobrok koji će oduševiti najmlađe, ali i sve članove obitelj koji vole okusiti nešto slatko!

Jer ovaj novitet iz Kraša, u obliku finih čokoladnih prutića, stiže u tri boje: žutoj, crvenoj i plavoj, a s njihovih se pakiranja smiješe već dobro poznati likovi Životinjskog carstva, koji vole već generacije i generacije roditelja i djece.

I ne zaboravite djeci pokazati na vlastitom primjeru kako je važno svakodnevno pojesti zdrav međuobrok pa čak i u dane kada se ne ide u školu ili na posao.