Preko 10.000 posjetitelja na Zekanju u Zoo vrtu

Zekanje u Zoo vrtu grada Zagreba započelo je uz vesele dječje pjesmice popularnog dječjeg zbora Zagrepčanke i dečki, a već od 11 sati u vrt su počeli pristizati posjetitelji kojih je ove godine došlo preko 10 000.

IMG_6310

Nadahnuti tradicijom, pisanicama i zečevima te edukativnim programom namijenjenog djeci ovaj blagdan Uskrsa U Zoološkom vrtu grada Zagreba protekao je uz raskošnu zabavu sve do 17 sati.

eko radionica

IMG_6328

Od šarenih kaširanih jaja pa do poslastica koje su se davale stanovnicima Vrta te bezbroj Happy minuta u kojima su djeca bila darivana bogatim nagradama i proizvodima brendova Cedevita, Lizzy, Ghetaldusa, Argeta, Beiersdorfa te izvrsnih proizvoda tvrtke Kotany svi su mogli uživati i u ekološkim, kulinarskim i sportskim radionicama koje su pripremili Abeceda roditeljstva i Djeca hr, a bojanje lica, kazališna predstava Vuk koji je ispao iz knjige, ples s hulahupom i brojni nastupi veselih izvođača poput Twirling Mažoretnog kluba Sveta Nedjelja uz predivno proljetno vrijeme pridonijeli su da ovaj uskršnji ponedjeljaka u Zoo Vrtu zaista bude za pamćenje.

IMG_6316

IMG_6312

Dobro raspoloženje poticali su kostimirani animatori koji su cijeli dan uveseljavali dječicu i njihove roditelje mnogim darovima iznenađenja. Nakon zabave ili šetnje djeca i odrasli opuštali su se gledajući popularne Disney animirane filmove Uskršnji zec dolazi u grad i Uskršnja priča.

IMG_6301

kulinarski show

IMG_6323

IMG_6300

Uz mnoga poznata lica poput Mirne Medaković s obitelji te još brojnih poznatih lica s kazališnih dasaka, malih ekrana ili pjevačke scene veselju se pridružila i voditeljica HRT-a Ljiljana Vinković te po prvi puta u ruke primila zmiju,a li i draga omiljenog je lemura.

ljiljana vinković

ljiljana vinković damir skok

Zabave i veselja nije manjkalo ovog ponedjljeka 22. 4. 2019. a sljedeće godine čekamo vas opet.

Fotografije Rene Karaman i Wish mama

wm-logo-argeta wm-logo-cedevita wm-logo-ghetaldus

wm-logo-kotany wm-logo-lizzy wm-logo-nivea

wm-logo-premium gsn-logo-abeceda gsn-logo-tmksn

gsn-logo-zvijezda gsn-logo-jana

LOGO SANYTOLImprimir

logo doron djeca.hr-1-e1556024423125