ZekoEko uskrsno događanje i ove 2022. oduševio mališane i njihove roditelje

ZekoEko zabavno događanje za djecu okupilo i ove 2022. brojne posjetitelje u Zoološkom vrtu Grada Zagreba!

Portali Wish.hr i Wish mama.hr već petu godinu zaredom organizirali su edukativno i zabavno događanje za djecu ZekoEko s humanitarnim karakterom na uskrsni ponedjeljak u Zoološkom vrtu grada Zagreba.

Predstave za djecu

S početkom u 11 sati, događaj je okupio velik broj posjetitelja, koji su mogli sudjelovati u bogatom programom namijenjenog za djecu i mame koji je uključio eko, kreativne uskrsne radionice i kulinarski show-ove, zabavne dječje predstave za djecu kazališta Šareni svijet, nastup dječjeg zbora Kikiči, i genijalci, plesne točke sportskog plesnog kluba Petrinija te završni veliki dječji disco. No, to nije bio sve.

zekoeko Modna revija za mame i kceri

U sklopu ZekoEko događanja održala se i modna revija hrvatskih modnih brendova Viktorija Design odjeća i Vibela Desigin, koje su pred brojnom publikom nosile poznate hrvatske mame i njihove kćeri.

voditeljica ivana sundov zekoeko modna revija

Radionica zdrave hrane

Cilj događaja je u ovim u ovim teškim i čudnim vremenima pružiti djeci radost odrastanja, a odraslima sreću u srcima za vrijeme Uskršnjih čarolija.

Upravo zato, i ove godine ZekoEko djeluje humanitarno, priskačući u pomoć djeci ratom pogođene Ukrajine kako bi se poslala jasna poruka da je osmijeh kao i sreća na licima djece životni prioritet.

zekoeko 2022 jana bojanje pisanica

Događaj su uvodnim riječima otvorili Dejan Jaić, izaslanik gradonačelnika Grada Zagreba i pomoćnik pročelnice Gradskog ureda za gospodarstvo i ekološku održivost i strategijsko planiranje, direktor Zoološkog vrta grada Zagreba Damir Skok te Dijana Mikloš, urednica portala Wishmama.hr i Wish.hr.

„Oduševljen sam ovim programom te kao Grad Zagreb sretni smo i ponosni pružiti podršku i potporu projektima koji prije svega uveseljavaju naše najmlađe“, izjavio je Dejan Jaić, te službeno otvorio ZekoEko.

zekoeko kulinarska radionica nutribullet

Na EkoZeko događanju djeca su mogla zasaditi svoj mini vrt presađivanjem sadnica u posudice koje su odnijeli doma, sudjelovati kao meštri u kuhinji Wish mama i Mini Chef kuhaju, uživati u brojnim radionicama crtanja i bojanja uskrsnih motiva.

lada rora zekoeko hipp radionica

Osim za djecu, ZekoEko donio je i edukativne sadržaje za odrasle, uključujući modnu reviju Miss4Miss gdje su predstavljene modeli i modna rješenja hrvatskih dizajnera, a nosile su ih upravo poznate i uspješne hrvatske mame.

zekoeko poznate mame jaja voda

Nadalje, održano je i edukativno predavanje pod nazivom Abeceda njega, čiji je cilj bio roditeljima dati korisno znanje o brizi i njezi kože djece i mamica.

zekoeko margo zvijezda kulinarska radionica

Šećer na kraju za zaigrane mališane bio je Dječji disko ZekoEko uz maskote Medu Štedu i Zeku, gdje su posjetitelji plesnim koracima ispratili događaj do kraja i plešući darovani slasticama otišli doma. Jer samo je jedan ZekoEko!

zekoeko 2022 medo stedo corner

Foto: Rene Karaman

Pokrovitelji

gsn-logo-grad-zagreb logo-ministarstvo gsn-logo-zhzd gsn-logo-iica gsn-logo-q

Partneri

erste-logo margo-logo hipp-logo
jana-logo nutribullet-logo logo-ritter
logo-munchmallowlogo-jafa nikel-logo-w
logo-valentic.png sport-educa-logo logo-organizatori