Ivana Marić bira sigurne i moderne naočale za djecu

Ki ET LA kombinira francuski chic i funkcionalnost.

Briga za zdravlje kreće od prvog dana života, a razni pregledi i testiranja ključni su pri odrastanju. Kao jedan od najvažnijih ipak se mora istaknuti pregled vida. On se može obaviti u vrlo ranoj dobi, čak prije nego što dijete progovori.
Ukoliko dijete ima problema s vidom, postoji više načina da mu se osigura normalno funkcioniranje u školi i svakodnevnom životu bez smetnji.

Isto tako ukoliko problema nema, moguće je dodatno zaštiti vid od UV zraka, ali i od računala, tableta, mobitela koji su svima nama postali dio svakodnevnice. Odrasli i djeca starije dobi svoj spas od naočala mogu pronaći u kontaktnim lećama, dok mališani nemaju alternativu i pomoć im mogu pružiti samo naočale.

ivana-maric-1

Ivani Marić zdravlje njenjih djevojčica je na prvom mjestu. Poznata pjevačica uz redovne preglede, brine i o zdravlju i zaštiti očiju Vite i Vere.
Osmogodišnja Vita prije polaska u školu obavila je sve potrebne preglede, a zdrav vid dodatno štiti od UV zračenja sunčanim naočalama. Kako je zaštita potrebna i onim najmlađima, mama Ivana svojoj dvomjesečnoj Veri prije izlaska u šetnju stavlja male sunčane naočale kako bi oči ostale zaštićene.

Uz pomoć Ki ET LA naočala oči Ivaninih mezimica potpuno su sigurne, a što je najvažnije, naočale ih ne ometaju u svakodnevnim radnjama.

Francuski chic u ovoj kombinaciji vrlo lako dolazi do izražaja jer je moguće birati između različitih modela i boja, a funkcionalnost kao druga stvaka omogućava kombinaciju naočala sa zaštitnim šeširićem. Kada se pričvrste za šeširić imaju UPF filter +50, a ispadanje naočala je onemogućeno.

Budući da su naočale raspoložive za djecu od rođenja do dvanaest godina, ove najmanje izrađene su od elastičnog nelomljivog materijala i potpuno su sigurne za mališane. Ki ET LA naočale djevojčice kroz godine mogu mijenjati, a ukoliko se pojavi dioptrija, mogu ih zamijeniti odgovarajućim staklima.

Prevencija i oprez nužni su za svaku dob, a uvijek je bolje spriječiti nego liječiti. Pažnja i briga roditelja uvelike može pomoći da dijete odraste bez zdrastvenih problema, a uz pomoć odabira pravih naočala djeca mogu neometano uživati u igri i druženja s prijateljima u parku.

Ki ET LA