Besplatno predavanje o mogućnostima studiranju u SAD-u

Besplatno predavanje o upisu na studij u SAD-u dostupno učenicima i studentima iz čitave Hrvatske.

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) u suradnji s EducationUSA mrežom savjetodavnih centara organizira interaktivno online predavanje (webinar) putem kojeg će hrvatski učenici i studenti imati priliku saznati zanimljive i korisne informacije o mogućnostima studiranja u SAD-u.

Online predavanje održat će Jill Matolyak, predstavnica američkog visokog učilišta Central Pennsylvania’s Community College koja će pružiti informacije o studijskim programima te pojasniti razlike između upisa i financiranja studija na javnim i privatnim sveučilištima, odnosno community koledžima. Predavanje će se održati u četvrtak, 21. siječnja 2016. u 18h, a za uključivanje u predavanje potrebno je ulogirati se putem poveznice http://live.newrow.com/show/wdq-090.

Također, svi zainteresirani mogu se pridružiti gledanju webinara koje će se održati u četvrtak, 21. siječnja 2016. u 18h u prostorijama Instituta za razvoj obrazovanja na adresi Trg Nikole Zrinskog 9 u Zagrebu. Nakon webinara održat će se i dodatno predavanje tijekom kojeg će obrazovna savjetnica EducationUSA mreže predstaviti 5 koraka do upisa na studij u SAD-u, a potom slijedi rasprava tijekom koje posjetitelji mogu pitati sve što ih zanima o mogućnosti studiranja u SAD-u i dobiti sve odgovore na licu mjesta.

Predavanje je besplatno, a sve zainteresirane molimo da svoj dolazak najave na e-mail iro@iro.hr (potrebno je poslati ime, prezime i broj telefona).

Želiš studirati u inozemstvu? Institut za razvoj obrazovanja zna kako!

Uz dopuštenje: Institut za razvoj obrazovanja