Četvrti EducationUSA sajam visokog obrazovanja

Američki koledži i sveučilišta predstavit će se hrvatskim učenicima i studentima.

U srijedu, 12. travnja 2017. od 16 do 19 sati održat će se četvrti EducationUSA sajam visokog obrazovanja u hotelu Sheraton, Ul. kneza Borne 2, u Zagrebu. Na sajmu će se predstaviti 8 visokih učilišta iz 7 američkih saveznih država. Sajam u Zagrebu organizira Institut za razvoj obrazovanja (IRO) kao dio međunarodne obrazovne turneje američkih sveučilišta koja će posjetiti 7 glavnih gradova Jugoistočne Europe. Prije početka sajma, za hrvatske srednjoškolce, studente i sve zainteresirane Kansas State University i New York University Abu Dhabi održat će interaktivne radionice o pisanju i pripremanju prijava za američka visoka učilišta u periodu od 15 do 16 sati.

EducationUSA sajam visokog obrazovanja jedinstven je događaj u Hrvatskoj na kojem se učenici i studenti mogu informirati o studijskim programima i stipendijama za studij u SAD-u izravno od predstavnika američkih visokih učilišta. Također, obrazovne savjetnice EducationUSA mreže i stipendisti prestižnog američkog programa stipendiranja Fulbright posjetiteljima će pružati korisne savjete o izboru, financijskoj potpori i prijavi za studij u SAD-u.

Na EducationUSA sajmu predstavit će se:
> Central Penn College
> Fairleigh Dickinson University
> Foothill and De Anza Colleges
> Kansas State University
> New York University Abu Dhabi
> Savannah College of Art and Design
> University of Colorado Boulder
> University of Redlands

Više informacija dostupno je na internetskoj stranici www.iro.hr i Facebook stranici EducationUSA Croatia https://www.facebook.com/EducationUSA.Croatia.

Ulaz na sajam je slobodan uz obaveznu registraciju.