Kako do pune stipendije za studij na američkom DePauw University

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) poziva sve zainteresirane učenike i studente na besplatno obrazovno savjetovanje o mogućnostima studiranja u SAD-u uz punu stipendiju koje će se održati u utorak, 24.1.2017. u IRO-u, Trg Nikole Zrinskog 9, Zagreb. Institut za razvoj obrazovanja organizira ovo informativno događanje o mogućnostima studiranja u SAD-u u suradnji s prestižnim američkim sveučilištem DePauw University.

Na besplatnom obrazovnom savjetovanju predstavnik DePauw University-a predstavit će Vera Scholarship, punu stipendiju za četiri godine preddiplomskog studija za kandidate iz Hrvatske. Posjetitelji će imati priliku razgovarati s predstavnikom uglednog američkog sveučilišta DePauw University iz Indiane i saznati sve o prijavi za stipendiju Vera Scholarship. Dodatne informacije o stipendiji i uvjetima natječaj možete naći na sljedećoj poveznici: http://www.stipendije.info/hr/natjecaji/vera_scholarship.

de-pauw-university-1

Obrazovno savjetovanje održat će se u prostorijama Instituta za razvoj obrazovanja na adresi Trg Nikole Zrinskog 9 u Zagrebu u:

Utorak, 24.1.2017. u 18.00 sati: Vera Scholarship, Loutfi Jirari, DePauw University

Uz predstavljanje programa stipendiranja, obrazovna savjetnica EducationUSA mreže Maja Balen govorit će o sustavu visokog obrazovanja u SAD-u, odgovarati na pitanja o izboru studija, prijavi na američka sveučilišta te o standardiziranim testovima čije je rezultate potrebno priložiti prijavama za studiranje u inozemstvu.

Detaljne informacije dostupne su na internetskoj stranici www.iro.hr i Facebook zajednici EducationUSA Croatia https://www.facebook.com/EducationUSA.Croatia.

Ulaz na događanje je slobodan uz obaveznu prethodnu predbilježbu na poveznici: https://goo.gl/forms/VVTdlZvLrpbnaohG2.

Uz dopuštenje: Institut za razvoj obrazovanja