Kako najbrže naučiti strani jezik?

Zasigurno jedan od najučinkovitijih i najboljih načina učenja stranog jezika je putovanje u zemlju čiji jezik želite naučiti. Učenje jezika boravkom u matičnoj zemlji donosi najuspješnije i najbrže rezultate jer uz jezik naučite običaje i kulturu te zemlje.

Turistička agencija A La Carte Travel specijalizirana je za tailor made programe – po mjeri svakog klijenta i programe učenja stranih jezika u inozemstvu provodi više od 18 godina.
Učenje stranog jezika na ovaj način je apsolutno vrijedno uloženog vremena, truda i novaca – otvaranje vrata u svijet rezultat je od neizmjerne vrijednosti.

A La Carte Travel nudi vam veliki izbor škola i tečajeva stranih jezika u inozemstvu na kojima ćete uz pomoć profesora koji su izvorni govornici ostvariti željene rezultate, proširiti horizonte, a najviše postići sigurnost i slobodu u komunikaciji na stanom jeziku.

Putovati možete u grupi do najviše 15 polaznika (prosjek je 10), a predviđena dob učenika je od 11 do 20 godina.
Prednost grupnog odlaska na tečaj stranog jezika u inozemstvo je ta što osoba ne putuje sama već je u pratnji grupe pratitelj – najčešće profesor stranog jezika koji boravi u campusu sa grupom i na raspolaganju je polaznicima 0-24, te polaznici tijekom boravka u školi stvaraju duboka prijateljstva.
Već nakon samo par dana govoriti ćete na stranom jeziku i uspjet ćete iznijeti nagomilano znanje koje ste stekli ovdje u školama – odnosno progovorit ćete strani jezik ali i početi će razmišljati na jeziku zemlje u kojoj boravite i čiji jezik učite.

munchen

Tečajevi traju 2 tjedna, a mjesta na koja možete otputovati i učiti izvorni jezik su London, Berlin, Brighton, Beč i Munchen. Osim nastave i smještaja u sklopu programa organizirane su brojene vannastavne aktivnosti i izleti susjedne gradove.

Za one koji su željni učiti engleski ili francuski u kombinaciji sa avanturističkim programom ili pak kombinirati učenje engleskog ili francuskog jezika sa treniranjem tenisa, preporuča se Village Camps u Švicarskoj i Austriji. Tečaj je predviđen za djecu od 7 do 17 godina. Polaznici su smješteni u kamp po izboru, ovisno o destinaciji i dodatnoj aktivnosti koju preferiraju, te su okruženi mladima iz cijelog svijeta.

Trajanje programa može se birati na bazi dva ili četiri tjedna, a ukoliko postoji potreba za poboljšanjem jezičnih vještina njemačkog ili engleskog jezika preporuča se jezični ljetni program na American International School.
Uz sve to, agencija nudi i programe razmjene učenika u Americi!

Baš kao i stotine dosadašnjih polaznika turističke agencije A La Carte Travel i vi se možete osjećati ugodno u prijateljskoj atmosferi u inozemstvu te doživjeti jedno nezaboravno iskustvo učenja stranog jezika.
Oduvijek se govorilo – koliko stranih jezika govoriš, toliko ljudi vrijediš!

Više o samim tečajevima stranih jezika u inozemstvu i o samoj agenciji A La Carte Travel možete saznati na www.alacartetravel.hr.

Pratite nas i na našim društvenim mrežama