Novi studiji poslovne ekonomije u Zagrebu – Veleučilište Edward Bernays

Novi studiji poslovne ekonomije u Zagrebu – prijediplomski studij Poslovno upravljanje i diplomski studij Vodstvo i menadžment od ove jeseni na Veleučilištu Edward Bernays.

Budući studenti sada mogu birati između četiri atraktivna smjera u području ekonomije: Međunarodni menadžment, Menadžment održivog razvoja, Menadžment u sportu i Menadžment u turizmu, a nove studije odlikuje visoka satnica praktične, terenske i nastave na engleskom jeziku, izbor između čak 50 izbornih kolegija te vrhunski predavači – ugledni profesori i iskusni praktičari s poslovne scene.

Veleučilište Edward Bernays ovih je dana dobilo dopusnicu za izvođenje dvaju novih studijskih programa: prijediplomski studij Poslovno upravljanje te diplomski studij Vodstvo i menadžment, programe jedinstvenog profila i sadržaja, koji odgovaraju na potrebe tržišta rada za menadžerima i liderima modernog poslovanja u dinamičnom, domaćem i međunarodnom okruženju.

Ponuda studija u području poslovne ekonomije tako je proširena novim, inovativnim programima obrazovanja za neka od najtraženijih i najatraktivnijih zanimanja na tržištu rada.

Prijediplomski studij Poslovno upravljanje donosi četiri studija u jednom: studenti će dobiti temelj za razumijevanje poslovanja i organizacijskog djelovanja, s fokusom na poslovnom upravljanju i znanjima u područjima informacijsko-komunikacijskih znanosti, sociologije i psihologije te se potom specijalizirati odabirom jednog od četiri smjera primjene: Međunarodni menadžment, Menadžment održivosti, Menadžment u sportu i Menadžment u turizmu.

Diplomski studij Vodstvo i menadžment osigurava znanja o organizaciji i vođenju poslova u širokom spektru poslovnih i poduzetničkih aktivnosti, a uz titule magistara Poslovnog upravljanja studenti će steći sve potrebne vještine za suvremene formate upravljanja ljudima i procesima, kao i nastaviti poslijediplomsko akademsko obrazovanje.

Novi studiji kreću s izvedbom u akademskoj godini 2023/2024 pod vodstvom pročelnice, doc. dr. sc. Dine Tomšić, prof. struč. stud., iskusne menadžerice, profesorice i autorice nedavno predstavljenog sveučilišnog udžbenika Korporativna reputacija – interdisciplinarna paradigma, a kroz program i strukturu nastave naglasak je stavljen na konkretna znanja o poslovanju i planiranju te vještine agilnosti, interdisciplinarnosti, analize podataka te upravljanja digitalnim tehnologijama, koje su, u istraživanju koje je Veleučilište provelo, sami poslodavci istaknuli kao najpotrebnije vještine budućih zaposlenika i lidera.

Nove studijske programe, prijediplomski i diplomski studij, odlikuje visoka satnica praktične i terenske nastave, velik udio svih oblika nastave na engleskom jeziku, a uz istaknute predstavnike znanstvene zajednice, među profesorima će se naći neka od najistaknutijih imena domaće i međunarodne poslovne scene.

Kroz punih deset godina rada Veleučilišta Edward Bernays i obrazovanja stručnjaka u području komunikacijskog menadžmenta i turizma, potvrđena je iznimno visoka zapošljivost studenata – svaki četvrti dobije stalni posao već tijekom studija, a njih više od 90% unutar tri mjeseca po završetku studija.

Bernays odlikuje i iznimno zadovoljstvo studenata individualnim pristupom i mentorskom podrškom profesora, ugodnom atmosferom te brojnim prilikama za stjecanje konkretnih znanja kroz burzu prakse i preko 150 partnera iz poslovnog svijeta.

Studenti Bernaysa su tijekom studija u neprestanom kontaktu s potencijalnim poslodavcima te imaju priliku uključiti se u programe međunarodne razmjene, gdje Veleučilište surađuje s više od 20 obrazovnih institucija diljem Europe.

https://www.bernays.hr/
https://www.bernays.hr/studiji1/prijediplomski-studij-poslovno-upravljanje
https://www.bernays.hr/studiji1/diplomski-studij-vodstvo-i-menadzment