Želiš studirati u inozemstvu?

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) tijekom mjeseca ožujka organizira dva besplatna obrazovna savjetovanja za učenike i studente koji žele studirati u inozemstvu.

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) poziva sve zainteresirane učenike i studente da se pridruže besplatnim obrazovnim savjetovanjima te saznaju sve što ih zanima o mogućnostima studiranja u inozemstvu. Obrazovna savjetovanja održat će se u prostorijama Instituta za razvoj obrazovanja, Trg Nikole Zrinskog 9, Zagreb i to prema sljedećem rasporedu:

Studirati u inozemstvu

Četvrtak, 10.3.2016., od 18:00 do 19:00 sati
Obrazovna savjetnica u IRO-u govorit će o odabiru programa, pronalasku financijske potpore i prijavi na studijske programe u inozemstvu.
Lokacija: Institut za razvoj obrazovanja, Trg Nikole Zrinskog 9, Zagreb

Diplomski i poslijediplomski studij u SAD-u

Utorak, 15.3.2016., od 18:00 do 19:00 sati
Maja Balen, obrazovna savjetnica u IRO-u, predstavit će mogućnosti upisa diplomskog i poslijediplomskog studija u SAD-u uz praktične smjernice za odabir studijskih programa, pronalazak financijske potpore i prijavu na sveučilišta u SAD-u.
Lokacija: Institut za razvoj obrazovanja, Trg Nikole Zrinskog 9, Zagreb

Ulaz na sva savjetovanje je slobodan uz obaveznu prethodnu predbilježbu putem online prijavnog obrasca dostupnog na poveznici: http://bit.ly/1p3ULR4.

Za sve dodatne informacije posjetite Facebook stranice Tražim stipendiju i Želim studirati u inozemstvu ili se obratite Institutu za razvoj obrazovanja, Trg Nikole Zrinskog 9, 10 000 Zagreb (telefon: 01/4817-195; e-mail: mbalen@iro.hr).

Uz dopuštenje: Institut za razvoj obrazovanja (sve fotografije)