Smještaj u Londonu

Izaberite smještaj u Londonu koji će se savršeno uklapiti uz vaše putovanje.

Škola Frances King nudi široke mogućnosti kada se radi o smještaju. Sve vrste smještaja nalaze se 1., 2. i 3. zoni Londona, a prednost je i ta što su udaljene od škole 10 do 45 min vožnje. Škola vam nudi različite vrste smještaja a na vama je da izaberite koji vam način boravka najviše odgovara. Ponuda je raznolika te unutar nje možete pronaći obiteljske smještaje ali i luksuzne apartmane.

Obitelj

Smještaj je moguć u standardnoj, premium ili deluxe obitelji, a nalaze se u u prvoj, drugoj ili trećoj zoni Londona. Smještaj ovisi o tome da li ćete izabrati jednokrevetnu ili dvokrevetnu sobu na osnovi noćenja s doručkom, polupansiona ili bez obroka. U razdoblju od lipnja do rujna smještaj u standardnoj i premium obitelji može biti i u trećoj zoni Londona.

Mini studio apartman – The Residence

Gloucester Road je prekrasna ulica u Londonu te je ime dobila po Mariji, vojvotkinji od Glouchestera i Edinburgha, koji su sagradili upravo u ovoj ulici svoj dom, davne 1802. godine. U toj ulici živio je i nekadašnji umjetnik, poznati slikar i illustrator, Sir John Everett Millais, a danas se ovdje nalaze različita veleposlanstva.
U ovom bogatom dijelu Londona smjestio se mini studio apartman koji je udaljen od škole Kensington 7 minuta hoda, a od ostalih Frances King škola udaljen je 15-25 minuta javnim gradskim prijevozom. Smještaj može biti u jednokrevetnoj ili dvokrevetnoj sobi s privatnom kupaonicom, bez obroka. U sklopu sobe nalazi se kuhinjska niša (hladnjak, toster i mikrovalna pećnica), a minimalan uzrast je 18 godina te boravak od dva tjedna (tijekom mjeseca srpnja i kolovoza minimalni boravak je četiri tjedna).

Premium single studio – Mansion Chelsea

Sloane Square je trg koji se smjestio na granici zapadnih četvrti Londona Belgravie, Chelsea i Knightsbridga. Ovaj prekrasan trg poznat je po Venus fontani, koja je izgrađena 1953. godine a prikazuje Veneru. Na fontani se također može pronaći i reljef koji prikazuje kralja Charlesa II i Nell Gwyn, jedne od prvih glumica i ujedno kraljeva ljubavnica, na rijeci Temzi.
Premium single studio smjestio se upravo kod ovog trga te je udaljen od škole Kensington 15 minuta hoda, a od ostalih Frances King škola 15-25 minuta javnim gradskim prijevozom. Smještaj može biti u jednokrevetnoj ili dvokrevetnoj sobi s privatnom kupaonicom, bez obroka, a u sklopu sobe nalazi se kuhinjska niša (hladnjak, pećnica, električni štednjak, toster i mikrovalna pećnica).

notting-hill-gate
 
Studentska rezidencija – Bowden Court

Notting Hill Gate jedna je od glavnih prometnica u Notting Hillu u Londonu i poznata je upravo po raznim trgovinama, restoranima, kafićima i agencijama za nekretnine, kao i za specijalizirane trgovine koje uključuju rijetke knjige i antikvitete te dva povijesna kina, “The Coronet” i “The Gate”.
Bowden Court prekrasna je studentska rezidencija smještena upravo u Notting Hill Gateu i nedavno je potpuno obnovljena. Udaljena je od škole Kensington 15 minuta, a od ostalih Frances King škola 25 minuta javnim gradskim prijevozom. Smještaj može biti u jednokrevetnoj sobi na osnovi polupansiona. Minimalni boravak je dva tjedna.

Premium rezidencija – Pure Hammersmith

Hammersmith je četvrt zapadnog dijela Londona te je poznata po tome što se upravo u ovoj četvrti nalazi “Riverside studio”, noćni klub” Hammersmith Palais” i “Lyric Hammersmith” kazalište.
Rezidencija je smještena u Hammersmithu i udaljena je od škole Kensington 15 minuta, a od ostalih Frances King škola 25 minuta javnim gradskim prijevozom. Smještaj može biti u jednokrevetnoj sobi sa zasebnom kupaonicom, ali bez obroka. U sklopu sobe nalazi se kuhinjska niša, a minimalni boravak je dva tjedna.

Premium rezidencija – Nido Notting Hill

Četvrt Landbroke Grove smjestio se u zapadnom dijelu Londona, a ono po čemu se najviše ističe ova četvrt je to da je upravo u njoj formiran 1969. godine psihodelični rock band Hawkwind te glazbene grupe Deviants, Clash i Pink Fairies.
Premium rezidencija smještena u Landbroke Groveu udaljena je od škole 25 minuta javnim gradskim prijevozom. Smještaj može biti u jednokrevetnoj sobi, unutar dvosobnog apartmana i bez obroka je. Kupaonica i kuhinja dijele se s još jednom osobom unutar istog smještaja a, u sklopu dvosobnog apartmana nalazi se kuhinjska niša. Minimalni boravak je 2 tjedna.

arch
 
Ljetna rezidencija – Southside & Eastside

South Kensington četvrt, sa ljetnim rezidencijama, poznata je sa svojim svjetski poznatim stanovnicima, među kojima je i Virginia Woolf, Adele, David Beckham, Benny Hill te Geoge Wallis. Također, ovdje možete pronaći zanimljive muzeje kao što su muzej “Victoria and Albert”, “Muzej Znanosti“ i “Prirodno-povijesni muzej”.
U ovoj prelijepoj četvrti smjestila se ljetna rezidencija, koja je udaljena od škole Kensington 15 minuta, a od ostalih Frances King škola 25 minuta javnim gradskim prijevozom. Smještaj može biti u jednokrevetnoj ili dvokrevetnoj sobi s privatnom kupaonicom te na osnovi noćenja s doručkom. Minimalni boravak je dva tjedna.

Think apartments – Deluxe jednosobni ili dvosobni apartman

U Earls Court četvrti možete biti smješteni u odličnim apartmanima, a četvrt se smjestila između Royal Borough of Kensington i Chelsea u Londonu. Najzanimljivija priča vezana uz ovu četvrt je zasigurno roman “Hangover Square”, romanopisca i dramatičara Patricka Hamiltona. Često se ova knjiga navodi i kao Hamiltonovo najbolje djelo, a radnja se odvija upravo u mračnim i zadimljenim pubovima Earls Courta, uz pivo, viski i džin. Osim knjige, četvrt Earls Court je poznata i po Earls Court izložbenom centru, koja svake godine ugošćuje mnogobrojne vodeće nacionalne sajmove, uključujući i godišnji sajam automobila, kao i vojni Royal turnir te CRUFTS izložbu.

U ovoj prekrasnoj četvrti smjestio se upravo Think apartments, koji je udaljen od škole Kensington 15 minuta hoda, a od ostalih Frances King škola 15-25 minuta javnim gradskim prijevozom. Smještaj može biti u jednosobnom apartmanu (za dvije osobe) ili dvosobnom apartmanu (za 4 osobe) s privatnom kupaonicom i potpuno opremljenom kuhinjom, bez obroka. Maksimalan boravak je 4 tjedna.

Tekst i fotografije omogućio: PBZ Card Travel

PBZ Card Travel

PBZ Card samostalno upravlja brendom PBZ Card Travel prema American Express licenci.

Kontakt podaci:
PBZ Card d.o.o., putnička agencija
Radnička cesta 44, 10000 Zagreb
Telefon: 01/612 42 22
Faks: 01/ 636 30 99
www.pbzcard.hr/putovanja
travel@pbzcard.hr