Poziv učenicima za upis – StudyUSA Club

Serija radionica za upis preddiplomskog studija u SAD-u.

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) poziva srednjoškolce da se prijave za sudjelovanje u StudyUSA Club-u, programu obrazovnog savjetovanja za upis na preddiplomski studij u SAD-u, koji će se održavati 5. – 29. rujna 2017. godine.

StudyUSA Club je program obrazovnih savjetovanja i praktičnih radionica koje će učenicima pružiti detaljne informacije, savjete i individualnu potporu u pripremi za prijavu i upis na američka sveučilišta. Program StudyUSA Club-a obuhvatit će 5 ključnih koraka do upisa na studij u SAD-u: izbor sveučilišta, pronalazak financijske potpore za studij, sastavljanje uspješne prijave i polaganje potrebnih testova te pripremu na odlazak na studij u SAD-u.

Program će provoditi stručna obrazovna savjetnica EducationUSA mreže, a održavat će se dva puta tjedno, utorkom i četvrtkom u večernjim satima s početkom u 19 sati od 5. do 29. rujna 2017., u Institutu za razvoj obrazovanja, Trg Nikole Zrinskog 9.

Broj sudionika programa ograničen je na ukupno 20 učenika.
Zainteresirani kandidati trebaju popuniti predbilježbu za sudjelovanje najkasnije do 3. rujna 2017. na sljedećoj poveznici: https://goo.gl/forms/AZ3Fg4K7bogwaN1R2

Uz dopuštenje: Institut za razvoj obrazovanja