Tko je pobjedio maca ili pas?

Prije godinu dana pitali smo vas tko je vaš omiljeni ljubimac – pas ili mačka – a tu smo dilemu riješili putem online ankete (psi su ipak pobijedili). Ove godine vas pitamo – zašto su vam oni omiljeni?

Zato što vas smiruju kad su vam najpotrebniji?
Zato što odmah mogu pronaći put do vašega srca?
Jer su uvijek na vašoj strani?
Ili zato što ne osuđuju vaše pjevačke vještine?

Nije tajna kako je ljubav prema životinjama jedinstven osjećaj te da one čine velik dio naših života.

Svake godine mnogi jedva čekaju Svjetski dan životinja

Na taj dan pojedinci i tvrtke podižu svijest o važnosti suživota s ovim nevjerojatnim stvorenjima te odaju počast tom velikom fenomenu – uzajamnoj naklonosti između ljudi i životinja.

hrana za kucne ljubimce pedigre

Ove će godine s različitim aktivnostima koje će prethoditi Svjetskom danu životinja Mars posvetiti posebnu pozornost podizanju svijesti o odgovornom vlasništvu i brizi o svim životinjama.

Sa svojim popularnim brendovima za kućne ljubimce, Pedigree® i Whiskas®, Mars poziva vlasnike pasa i mačaka da koriste hashtagove #psisuzakon ili #mackesuzakon i tako sudjeluju u slatkoj internetskoj raspravi zašto su im psi ili mačke najomiljeniji.

 

O Mars Petcare:
Mars Petcare vodeća je tvrtka za hranu i veterinarske usluge koja svakodnevno stvara bolji svijet za kućne ljubimce. Mars Petcare u svom portfelju ukupno ima 38 trgovačkih brendova, uključujući brendove vrijedne više od milijarde, kao što su: PEDIGREE®, WHISKAS®, ROYAL CANIN®, BANFIELD® i IAMS®. Ostali vodeći brendovi su: CESAR®, NUTRO®, SHEBA®, DREAMIES®, KITEKAT®, CHAPPI®, CATSAN®, FROLIC®, PERFECT FIT®, GREENIES®, EUKANUBA i NATURA.

 

O korporaciji Mars:
Mars je tvrtka u obiteljskom vlasništvu s tradicijom proizvodnje različitih proizvoda i pružanja usluga ljudima i ljubimcima dugom više od stoljeća. S prodajom na razini od gotovo 35 milijardi američkih dolara, kompanija posluje na globalnoj razini, proizvodeći neke od najomiljenijih svjetskih brendova: M&M’s®, SNICKERS®, TWIX®, MILKY WAY®, DOVE®, PEDIGREE®, ROYAL CANIN®, WHISKAS®, EXTRA®, ORBIT®, 5™, SKITTLES®, UNCLE BEN’S®, MARS DRINKS i COCOAVIA®. Mars također pruža veterinarske zdravstvene usluge koje uključuju BANFIELD® Pet Hospitals, Blue Pearl®, VCA® i Pet Partners™. Pet načela tvrtke Mars – kvaliteta, odgovornost, uzajamnost, učinkovitost i sloboda – inspirira više od 115.000 suradnika kako bi stvarali vrijednost za sve svoje partnere i ostvarili rast na koji su svakodnevno ponosni.