Category: Preporuke

Predstavljen Infocentar Diverterra

Predstavljanjem koncepta Informacijsko-edukativnog centra Diverterra završen projekt „Jačanje uloge Hrvatske agencije za okoliš i prirodu

Mjesec dana lude vožnje zvane Riječki karneval

Svi znaju za četiri godišnja doba, ali Rijeka ima jedno dodatno – Riječki karneval, a 17. siječnja je dan kada ovo najposebnije od svih godišnjih doba počinje uz zvuk Antonjskog roga.

Prvi gimnazijalci s ocjenama iz Dramskog odgoja

Gimnazija Sesvete jedina u Hrvatskoj ima fakultativnu nastavu Dramskog odgoja. Njezin je nastavni sadržaj predstavljen na saboru Hrvatskog centra za dramski odgoj.

Zdravi kuglof od mandarine i kokosa

Jedan od svojih omiljenih recepata, blogerica Katarina Štimac preuzela iz jedne grupe za bebe i mame, uz malo prilagodbi kako bi bio što što zdraviji za njenu obitelj.

Kretaivne radionice za djelc: zimske likovne kolonije

Od 22. do 26. siječnja 2018. godine u Karlovcu će se održati 45. Zimska likovna kolonija poznatija kao ZILIK

Maškare u Crikvenici

Još svega nekoliko dana i kreće najveselije razdoblje u godini! Ljubitelji maškara svake godine s nestrpljenjem odbrojavaju dane do početka siječnja

Čitanje i igranje nije bilo nikad zabavnije

Razveselite slikovnicama i knjigama vaše najmlađe, jer su one jedne od najboljih prijatelja naše djece. Predlažemo tri naslova koja će svojim veselim sadržajem i slikama razvedriti zimske dane.

Novo lice snage – I tata to može

Stavivši slavne rukometaše Džombu i Čupića u neobičnu situaciju, Pantene im je pomogao da se dodatno zbliže sa svojim kćerima.

Dugogodišnji problemi nakon razvoda

1.500 djece godišnje u Hrvatskoj – nove su žrtve roditeljskog zlostavljanja nakon razvoda, najčešće majki.

SPA raj za klince i klinceze

Jeste li znali da Terme Tuhelj jedine imaju obiteljski wellness? Upravo tako! A to znači da vaši najdraži mališani mogu zajedno s vama u saune, jacuzzi, na masaže, mini pedikure i manikure. Kakva uživancija!