Baby LeKa dječji modni dodatci

Baby LeKa brend je dječjih (modnih) dodataka nastao prije dvije godine u Rijeci. Stvaraoci brenda su mama Branka i tata Bojan, a inspiraciju za ime brenda kao i za proizvode svakodnevno nam daju dječica Leonid i Kala.

baby-leka-1

Naš mali obiteljski obrt proizvodi kapice, šalove, štucne, „grickalice“ za nosiljke, slinčeke, podloške za kolica, kravate, leptir mašne, ruksake, torbe, marame za dojenje, didaktičke igračke, dekice i još mnogo toga. Svi proizvodi rade se od početka do kraja ručno, najčešće prema narudžbi, vodeći strogo računa o kvaliteti materijala koje koristimo. Materijali su pamučni, uglavnom hrvatskih proizvođača.

baby-leka-2

Ono što volimo istaknuti u opisivanju naših proizvoda je- jednostavnost. Obzirom da smo roditelji dvoje male djece često smo se susretali sa problemom pronalaska proizvoda za djecu koji će biti izgledom lijepi i kvalitetni a opet najjednostavniji i funkcionalni. Često smo i sami kupovali kapice sa dodacima cvjetića ili „uheca“, ili šeširiće jako ukrašene dodacima a u praksi se neke stvari nisu pokazale- praktičnima.

baby-leka-3

Naši su proizvodi zato jednostavnih linija ali zaista vrše funkciju kojoj su namjenjeni. Ljetni šeširići su dovoljno duboki i imaju dovoljno široki obod da zaista štite lice od sunca. Kapice za zimu takvog su kroja da poptuno pokrivaju uši. Slinčekima smo dodali bambus frotir čime smo postigli maksimalnu moć upijanja a sam proizvod ostaje mekan i nakon puno pranja. Povratne informacije kupaca koji često kažu da su upravo naši proizvodi oni koji se najviše koriste jer su i nakon puno pranja zadržali svoju funkciju, govore nam da smo na dobrom putu.

baby-leka-4

Bez obzira na jednostavnost kojoj smo posvećeni, naši da se proizvodi uglavnom rade po narudžbi, te je kupac u mogućnosti sam kreirati ono što želi od ponuđenih materijala. Stoga je većina proizvoda personalizirana i unikatna. U svemu tome, vrlo nam je bitno ostati pri politici pristupačnih cijena jer ono što je jednostavno, funkcionalno, unikatno i lijepo po našem shvaćanju ne mora nužno biti i skupo.

Možete nas pronaći na istoimenoj Facebook stranici i kreirati svoje želje u našoj Lekaoni