Čarobne multimedijalne knjige

Novi trend za unikatne poklone ispod božićnog drvca su personalizirani rokovnici i čarobni bookovi s najdražim uspomenama.

Približava nam se jedan od najhladnijih mjeseci u godini, ali najtopliji po pitanju darivanja i pokazivanja emocija. Ako već razmišljate čime ćete najmilije iznenaditi ispod božićne jelke, preporučujemo vam jedan posve nepredvidiv poklon. Ne radi se o pidžami, ne radi se o parfemu, već o unikatnim personaliziranim bookovima i čarobnim rokovnicima s personaliziranim natpisom po vašoj želji.

magical-book-1

Ideja je nastala tako što su vrijedni i veseli vilenjaci iz tvornice Magical Book Laba osluškivali vaše želje. Kao savršeni božićni poklon kreirali su knjižnicu prepunu multimedijalnih bookova. S polica njihove slatke knjižnice tako možete uzeti knjigu koja opisuje vašu ljubavnu priču, spomenar prijateljstva ili iznenaditi baku i djeda kompilacijom fotografija unučadi.
Tu čarobna priča ne staje jer će mali vilenjaci rado napisati i koju knjigu po vašoj želji. U nju će unijeti vaše najdraže fotografije, pjesme ili citate, kao i mjesta za poljupce, poruke i buduće uspomene. Ako pak želite biti posebno unikatni i potpuno drugačiji, vilenjaci će za vas nacrtati i jedinstvene ilustracije koje će bookovima dati notu osebujnosti.

magical-book-2

Naravno, vilenjaci se prije svega vole dobro zabaviti, pjevati i plesati. Zato im slobodno pošaljite video zapise koje će s veseljem pomoću QR kodova uvrstiti u vaše knjige. Zamislite sreću na licu svoje majke koja s radošću promatra snimku prvih koraka svoga unuka! Ili možda djevojku nekog sramežljivog mladića koji je uspio zabilježiti njihov prvi poljubac.

magical-book-3

Kako su naši vilenjaci nestašni, u jednom će vas trenutku pozvati da s njima birate između predivnih sedefno bijelih ili srebrnih korica tvrdog uveza, ispunjenih sitnim česticama za premium izgled. Možda pak ćete se radije odlučiti za korice presvučene knjigoveškim tkaninama dostupnima u širokoj paleti pastelnih tonova ispunjenih šljokicama ili za čarobne kožne korice. Svaka vaša želja bit će zapečaćena jednim posebnim iznenađenjem u obliku personaliziranog natpisa istaknutim u tehnici reljefnog tiska 3D printa.

Novost u ponudi najslađe tvornice na svijetu, Magical Book Laba, su čarobni personalizirani rokovnici za 2019/2020. godinu. Tvrdih su korica i dostupni u širokoj paleti divnih boja. Tekst na koricama aplicira se također po vašim željama i dostupan je u predivnoj srebrnoj, zlatnoj, crvenoj ili plavoj boji koja se na koricama elegantno sjaji.

magical-book-4

Kako bi božićni pokloni ove godine bili uistinu savršeni, Magical Book Lab poklanja vam besplatno apliciranje teksta na korice knjiga u tehnici reljefnog tiska 3D printa sve do 01.12.2018.

Više o ovim čarobnim multimedijalnim knjigama, rokovnicima ili personaliziranim radosnicama možete doznati na web stranici www.magicbooklab.com ili društvenim mrežama Magical Book Laba (Facebook i Instagram).