Kuhana riba s krumpirom i graškom

Za dijete starosne dobi između 2 i 4 godine ovakav obrok zasigurno će osigurati mnoge hranjive nutritivne vrijednosti te vam stoga donosimo izvrstan recept mame Anice Mirosavčljević.

Sastojci za recept:

100 g bijele ribe bez kosti
100-150 ml vode
100 g krumpira narezanog na komadiće
1 žlica graška
malo mlijeka

Priprema recepta:

Stavite ribu u lončić i dodajte vode da prekrije ribu. Kuhajte na laganoj vatri 10 minuta dok ne omekša. U međuvremenu stavite krumpir i grašak kuhati u ključalu vodu i kuhajte dok ne omekša. Procijedite zatim zgnječite krumpir i grašak, dodajući vodu u kojoj se kuhala riba, a u koju ste prije toga umiješali mlijeko u omjeru koji odgovara količini vode. Dodajte ribu u povrće i dobro promiješajte.

Dobar tek!