Wish mama kuha

Vichyssoise – Idealna juha za dječji stol

Za roditelje koji se trude uvesti više povrća u prehranu svoje djece, krem juha Vichyssoise nudi izvrsnu priliku za serviranje hranjivog obroka u kojem djeca neće prepoznati možda upravo ono povrće koje inače znaju odbijati jesti.

Zašto djeca obožavaju štrukle: Otkrijte čari ovog tradicionalnog jela!

Štrukli su tradicionalno jelo sjeverne Hrvatske, poznato po svojoj kremastoj punjenosti i mekanoj tjestenini. Ali osim što su štrukli jedno od najomiljenijih jela tradicionalne hrvatske kuhinje, posebno su popularni među najmlađima.

Wiener schnitzel ili popularna Bečka šnicla – recept koji voli kompletna obitelj

Wiener šnicl ili kako je u Hrvatskoj zovemo Bečka šnicla obožavan je recept među djecom, jer se osim što pohano meso ukusno samo po sebi ova šnicla poslužuje s obožavanim pomfritom.

Zabavni batati punjeni piletinom: brzi obrok za djecu koji mami osmijehe

Evo recepta za jednostavne i ukusne slatke batate punjene piletinom i povrćem, savršene za obiteljski obrok koji će i djeca izuzetno voljeti.

Morska Poli pizza

Razveselite mališane zabavnim morskim ručkom u obliku ribica, morskom Poli pizzom!🐟

Recept za šparoge koji će voljeti i manja djeca

Šparoge sadrže vitamine C i E, cink, antioksidanse i beta karoten. Isto tako sadrže glutation bez kojeg ljudsko tijelo ne može normalno funkcionirati.

5 minuta do zdravlja: Kako napraviti savršen smoothie koji će djeca obožavati

U svijetu modernog kuhanja, gdje svakodnevna jutra traže brza, ali nutritivno bogata rješenja, mali kuhinjski Gorenje aparati postaju nezamjenjivi pomagači u pripremi zdravih obroka, kako za djecu tako i za cijelu obitelj.

Top Plazma recepti za doručak, međuobrok ili rođendan

Dobrodošli u kolekciju jednostavnih i ukusnih recepta koji koriste popularne Bambi Plazma kekse!

Kreativni Lino Čokolino recepti za cijelu obitelj

U današnjem brzom načinu života, pronaći vrijeme za pripremu hranjivih i ukusnih obroka za cijelu obitelj može biti pravi izazov, posebno kada su u pitanju mladi sportaši čije tijelo treba dodatnu energiju za rast i razvoj.