Wish mama kuha

Zdravi muffini za djecu: recept sa špinatom, sirom i jajima

Ovaj recept za muffine sa špinatom, jajima i sirom pružit će vam jednostavan i zdrav obrok koji će djeca s veseljem jesti za doručak, međubrok ili kao ukusan ručak.

Ovo je recept za savršenu Proljetnu tortu s jagodama

Gastro blogerica Nina Mrvica podijelila je s nama recept za savršeno laganu voćnu tortu od jagoda koja će oduševiti kako mališane tako i cijelu obitelj.

Piknik ideje koje će oduševiti djecu – veseli i zdravi recepti za mališane

Priprema za piknik s djecom može biti zabavna i kreativna aktivnost koja uključuje zdrave i ukusne obroke. Bilo da planirate dan u parku ili zabavu na otvorenom, ključ je u odabiru jela koja su ne samo hranjiva već i praktična za jesti bez puno nereda.

Otkrijte slatki trik s rotkvicama: Zdravi recept zbog kojeg će vašu djecu zavoljeti povrće

Rotkvice su povrće koje možda ne dobija dovoljno pažnje u kuhinji, ali su izuzetno zdrave i mogu se pripremati na različite načine.

𝗣𝗼𝗹𝗶 𝗞𝗶𝗱𝘀 𝗝𝗮𝗸𝗶 recept za klince gotov u par koraka

Ovaj recept naprosto zove mališane da ga smažu :) jer je sjajnog i privlačnog izgleda, a mami i svojim mirisima i okusima.

𝐏𝐨𝐥𝐢 𝐊𝐢𝐝𝐬 𝐩𝐫𝐚šč𝐢ć -zabavni obrok gotov u par minuta

Ovaj zabavni obrok, koji može biti doručak, užina ili neki međuobrok za djecu koja su malo aktivnija i bave se sportom

Uživajte u okusima Austrije uz tradicionalni recept za Cinnamon Rolls

Zamislite miris svježe pečenih Cinnamon Rolls koji se širi vašom kuhinjom dok dječica trčkaraju oko vas.

Vichyssoise – Idealna juha za dječji stol

Za roditelje koji se trude uvesti više povrća u prehranu svoje djece, krem juha Vichyssoise nudi izvrsnu priliku za serviranje hranjivog obroka u kojem djeca neće prepoznati možda upravo ono povrće koje inače znaju odbijati jesti.

Zašto djeca obožavaju štrukle: Otkrijte čari ovog tradicionalnog jela!

Štrukli su tradicionalno jelo sjeverne Hrvatske, poznato po svojoj kremastoj punjenosti i mekanoj tjestenini. Ali osim što su štrukli jedno od najomiljenijih jela tradicionalne hrvatske kuhinje, posebno su popularni među najmlađima.