Započele su ‘Très Chic’ filmske večeri u Kaptol Boutique Cinema

Sinoć su kino i bar Kaptol Boutique Cinema još jednom podigli ljestvicu kinoizlaska zbog jedinstvenog koncepta zabave, a privukli su i brojne ljubiteljice filma te parove koji su se počastili izlaskom uoči dana ljubavi. Započelo je specijalno izdanje ‘Très Chic’ večeri pod nazivom “spicy valentine”, a traju sve do 14. veljače tako da su savršena ideja za izlazak ako tražite ideju kamo za Valentinovo.

tres-chic-kaptol-1

Misterij snimljen prema romanu Agathe Christie ‘Smrt na Nilu’ te romantična komedija ‘Knjiga ljubavi’ odličan su izbor pogotovo ako uz film dobivate i très chic poklone, besplatnu hair spa dijagnostiku, pop up nail bar, tasting hummusa s čilijem ali I pogled na akrobacije multitalentiranog akrobate i trenera Darija Zvornika! Sinoćnju zabavu na otvorenju filmskih večeri nisu propustili ni Korana Gvozdić, Ivan Šarić, Renata Sopek, Natali Dizdar, Božo Skoko, Martina Pandžić Skoko, Dražen i Rosa Klarić te brojni drugi.

tres-chic-kaptol-2

Glavni lik “Smrti na Nilu” je najpoznatiji književni detektiv Hercule Poirot (u filmu Kenneth Branagh). Jedno ubojstvo je neminovno, a scenografija i kostimografija i glumačka postava – fantastični. Glavna glumica u adaptaciji whodunit klasika ‘Smrt na Nilu’ je senzualna Gal Gadot.

tres-chic-kaptol-3

Drugi film je ‘Knjiga ljubavi’ – romantična je komedija sa Samom Claflinom i Verónicom Echegui. On je sramežljivi pisac, ona je vrlo odvažna prevoditeljica koja njegov roman prevodi za meksičko tržište, a u prijevod ubaci niz erotičnih scena kojih u originalu – nema. Roman postaje apsolutni hit, što mladom piscu nije jasno ali oboje odlaze na turneju po nalogu izdavača i tada kreće prava “avantura”.

Treći film je romantična komedija ‘Ti si taj’ u kojoj glavne uloge imaju Maluma i Jennifer Lopez.

tres-chic-kaptol-4

Očekuju vas vrlo bogati très chic pokloni, a kako biste posvetili dodatno vrijeme sebi, u WOW baru vas očekuje i Ruža Hair Spa dijagnostika s ekskluzivnom prezentacijom personalizirane njege za kosu Flora, degustacija humusa s čilijem te pop up nail bar gdje vaši nokti mogu upoznati sve nijanse crvene. Svakoga dana oko 19:30 za vas nastupa I talentirani Dario Zvornik, inače zaljubljenik u gimnastiku i akrobat koji vodi radionice stojeva, akro balansa i zračnih akrobacijaa, a znanje je stjecao u Izraelu, Nizozemskoj I Indiji.

tres-chic-kaptol-5

Partneri večeri su Fraktura, Stella Artois, Ruža Institut Kerastase, Nestlé Fitness, Marvis, Manos, Kraš i Sana delikatese, a Kaptol je poznat po fotogeničnim scenografijama kojih neće nedostajati ni ovoga puta.

tres-chic-kaptol-8

tres-chic-kaptol-7

tres-chic-kaptol-6

Više informacija kao i kupnja ulaznica moguća je na kaptolcinema.hr . ‘Zapaprite’ si veljaču i provedite ju na najljepši mogući način – uz kino, film i društvo sebi drage osobe ili prijatelja.

Uz dopuštenje: PR365 (sve fotografije)