Drage naše Wish mame, mi znamo da je majčinstvo/roditeljstvo način života i jedini lifestyle koji zauvijek mijenja sve što smo dosad znali, htjeli i osjećali. Životna zadovoljstva dobivaju drugačiji smisao, a vrijeme svakog roditelja postaje ispunjeno na sasvim drugačiji način.

Na portalu Wish mama zato smo osmislili posebno mjesto na kojemu će naše Wish mame pronaći najsvježije informacije o majčinstvu, roditeljstvu i sretnijem odrastanju malenih. Na stranicama Wish mame surađujemo i s brojnim stručnjacima koji svoja znanja i iskustva prenose na zanimljiv i inspirativan način.

Dječji brendovi će vam uljepšati potragu za proizvodima i uslugama koji su tu da vam olakšaju dane odrastanja i ponekad zahtjevnog odgoja djece. Naši tekstovi su promišljeni i osmišljeni kako bi vam omogućili sve potrebne informacije, edukativne i zabavne sadržaje koji će vam u svakom trenutku biti podsjetnik na životnu radost i umijeće ispunjenog života. Nismo zaboravili da majke trebaju i vrijeme za sebe pa vas pozivamo da na stranicama www.wish.hr uživate u sadržajima iz područja zdravlja, gastronomije, putovanja, estetike, trgovine i ostalih područja koja će vam biti inspiracija za bogatiji društveni život ili slobodno vrijeme posvećeno sebi i obitelji.

Wish mama je prijateljica koja će vam svaki dan ponuditi samo pozitivne i skladne misli.
Otvoreni smo za vaše komentare i sugestije te se veselimo svakom našem online susretu: redakcija@wish.hr

Vaš wish mama tim!