Preporuke

EU projekt SpRETNI RODITELJI – SRETNO DIJETE u kolovozu

Projekt SpRETNI RODITELJI – SRETNO DIJETE i dalje se provodi. U srijedu, 17.8. u 19 sati će se održati besplatna online radionica na temu Kako dobiti Da u komunikaciji s djecom – četvrti dio.

Kamp u kolovozu i rujnu za osnovnoškolce kao stvoren za novu školsku godinu

Od gumi-gumija, istraživanja Zagreba, planinarenja do vrućeg krumpira i zaboravljenih dječjih igara ovi su praznici kao stvoreni za petodnevni kamp za osnovnoškolce!

Severina svojim koncertom oduševila prepunu Ljetnu pozornicu u Opatiji

Uz prateći orkestar od 20 glazbenika, 5000 posjetitelja uživalo je u pjesmama koje su obilježile Severininu karijeru.

Obiteljski hit-film ‘Ljeto kada sam naučila letjeti’ stigao u kina

Nakon najviše ocjene publike na Pulskom filmskom festivalu obiteljski hit-film ‘Ljeto kada sam naučila letjeti’ stigao je kina.

EU projekt SpRETNI RODITELJI – SRETNO DIJETE

Udruga Najsretnija beba Hrvatska cijelo ljeto pruža roditeljima besplatne edukacije u sklopu projekta SpRETNI RODITELJI – SRETNO DIJETE.

Kako je Highlander postao sjajna promocija prirodnih ljepota Hrvatske

Tijekom događanja na područje okolice Velebita pristižu sudionici iz više od 20 zemalja svijeta, a broj turističkih noćenja se značajno poveća.

CineStar za samo 19 Kuna – idemo na crtiće i filmove

CineStar i ovog ljeta nagrađuje svoje vjerne posjetitelje – pristupačna cijena ulaznica, dobra zabava i bijeg od gradskih vrućina razlozi su zbog kojih ovaj dan inače ruši rekorde posjećenosti!

H&M Move poziva cijeli svijet da se pokrene s Jane Fondom i JaQuel Knight

H&M Move, novi brend sportske odjeće za žene, muškarce i djecu, bit će dostupan od 4. kolovoza 2022 u 2.500 prodavnica širom svijeta te online s porukom svim ljudima da se pokrenu u ritmu koji im najviše odgovara.

Stiže nam Revija hrvatskog filmskog stvaralaštva djece

86 filmova u natjecateljskom programu jubilarne 60. Revije hrvatskog filmskog stvaralaštva djece, a održavati će se od 29. rujna do 2. listopada 2022. na Malom Lošinju!

Ovi će vam filmovi donijeti urnebesnu dozu smijeha u kolovozu

Imamo sjajne vijesti: ovog kolovoza na FOX Movies kanalu možete pogledati nekoliko kultnih klasika koji će vam zagarantirano izmamiti osmijeh na lice.