Preporuke

Tri kćeri zagrebačkog lava Tume

Zagrebački lav koji od proljeća prošle godine živi u Tuzli, u lipnju je prvi put postao otac – baš uoči svojeg trećeg rođendana.

5 glavnih Back – To – School savjeta za roditelje

Dobar početak nove školske godine i bezbolan povratak u klupe nakon ljetnih praznika osigurat će da vaše dijete bude uspješno tijekom cijele školske godine.

Jednostavna i moderna kolica nove generacije

Iz Peg Perego tvornice s ponosom predstavljamo novu generaciju jednostavnih i modernih kolica, FUTURA MODULAR. Kolica su jednostavna, minimalna, a opet dovoljno moderna kako bi privukla poglede i plijenila vašu pažnju

Kids friendly: Dora istražuje izgubljeni grad

U želji da roditeljima pomogne u izboru dječjih filmova u kinima, Najsretnija beba Hrvatska pruža preporuke za Kids friendly filmove.

Kids friendly: Veliko putovanje

Film “Veliko putovanje” je animirani film o medvjedu koji nastoji bebu pandu vratiti roditeljima nakon što mu je roda krivo dostavi.

Smjehuljica i Mrgud

Kazalište Prijatelj, Gradsko kazalište Požega i Teatar na Trešnjevci Centra za kulturu Trešnjevka pripremaju predstavu za djecu “Smjehuljica i Mrgud”

Kako se roditelji pripremaju za početak nove školske godine

Provjeravanje školskih knjiga i pribora, vježbanje matematike, pravopisa i gramatike, čitanje.

Početak škole u novom radnom prostoru

Početak rujna u znaku povratka u školske klupe i priprema za brojne obaveze

Animirani film “Angry birds film 2”

Film “Angry birds film 2” je animirana komedija koja je nastavak animiranog hita Angry birds film iz 2016. godine.

Škole “Malac Genijalac”

Nakon što je u Šibeniku, Splitu, Rijeci i Osijeku ostvarila veliki uspjeh i zanimanje roditelja, od ove jeseni u Zagrebu kreće s radom škola intelektualnih sposobnosti djece “Malac Genijalac”.