Znam za 5

Kako od dvorišta napraviti raj za djecu?

Slobodno se može reći da su obitelji koje imaju svoje dvorište zapravo privilegovane. Naime, kada posjedujete dvorište uz svoju kuću, to je kao da imate svoj privatni mali park, u kojem se djeca mogu bezbrižno igrati u svako doba dana.

Zašto je važno da današnja djeca nauče čitati vrijeme na klasičnom satu s kazaljkama

U današnjem svijetu tehnologije, djeca su okružena gadgetima koji im omogućuju da brzo i jednostavno provjere koliko je sati. Pametni telefoni, tableti i pametni satovi prikazuju vrijeme u digitalnom formatu, što djeci često olakšava svakodnevne aktivnosti.

Najbolje igre za razvoj vašeg predškolca: Top 5 edukativnih igara za djecu do 5 godina

Igra nije samo zabava za djecu; ona je ključni element njihovog rasta i razvoja. U ranim godinama, svaka igračka, svaka igra, i svaka aktivnost može postati alat za učenje.

Dijete na internetu: prednosti i mane interneta

U posljednje vrijeme djeci i mladima je najprivlačniji internet radi niza mogućnosti koje on pruža.

Potaknite svoje dijete na bolje razmišljanje: Tehnike i mozgalice za osnovnoškolce

U današnje doba brzih informacija, važnije je nego ikad naučiti djecu kako misliti, a ne što misliti. Poticanje analitičkog razmišljanja kod djece temelj je za razvoj samostalnih, kritičkih i kreativnih malih mislioca.

Skijanje za početnike – vaše dijete prvi put na skijama

Vrijeme je zimskih odmora, a jedan od najomiljenijih zimskih sportova svakako je skijanje

Soba za djevojčice u blagdanskom duhu

Bez obzira koliko je velika bila soba vaše djevojčice, svaka će uživati u dekoracijama i ukrasima, koje će dati novu energiju sobi i uljepšavati joj zimske mjesece.

Blagdansko uređenje sobe za dječake prava je zabavna avantura

Ovih blagdana nemojte ograničiti božićne ukrase samo na svoju dnevnu sobu! Upustite se u zabavnu avanturu uređenja sobe svoga malca kako bi mu igranje ili počinak bili topliji uz svjetla lampica i simpatične blagdanske dekoracije

Božićna zvijezda blagdanski ukras doma – kako je njegovati

Ako se pravilno brinete za božićne zvijezde, mjesecima ćete uživati u raskošnoj atmosferi ove predivne ukrasne biljke koja je simbol božićnih blagdana i predivna blagdanska priča ukrašavanja doma.

5 zabavnih jesenskih projekata za djecu

Nakon posla ili za vikend krenite s djecom u prirodu i pokupite raznobojno jesenje lišće s kojim će djeca moći napraviti prava mala umjetnička djela.