Mozaik

Najveći poklonici Dr. Martensa iz svojih čizma ne skidaju se ni tijekom ljetnih mjeseci, ali za većinu – vrijeme Marti dolazi s jeseni.

Nova BIPO klub web stranica – portal u svijet roditeljstva

Jedinstveni program vjernosti za roditelje i djecu zaživio je putem web stranice s brojnim pogodnostima unutar BIPO kluba i bogatim poklon paketom za nove članove.

Trenirke, hlače, haljine i super torbe za samostvorenu generaciju

Nova kolekcija odjeće za jesen i zimu iz H&M-a uključuje jakne, haljine, kape, trenirke, hlače i torbe upravo za članove samostvorene generacije poput ikone Mabel i Kangol.

Dječja zimska odjeća TinyCottons stigla je u Ne.Ne.Ne.

Otputujte na zimsku turneju svijetom uz novu TinyCottons kolekciju.

Film Mulan kao stvoren za cijelu obitelj

Film Mulan je igrana verzija svima dobro poznate legende o Hua Mulan koju smo mogli gledati u animiranoj veziji..

Čokoladna patrola u parkovima Zagreba

Čokoladna patrola je društveno odgovorni projekt u organizaciji Muzeja čokolade Zagreb čiji je cilj okupiti stanovnike pojedinih zagrebačkih kvartova i očistiti dječji park koji koriste.

Hoću knjigu pokrenuo dobrotvornu Potresnu akciju

Zagrebački potres prije nekoliko mjeseci dobro je prodrmao domove stanovnika Zagreba i okolice u rano i hladno proljetno jutro, a ništa bolje nisu prošli ni poslovni objekti.

Veselje, igre i poslastice za malene na Burger Festivalu

Zagreb Burger Festival na Strossmayerovom trgu ovih dana, osim finim mirisima burgera, privlači i veselim dječjim smijehom.

Pomozimo obnoviti Dječji dom Vrbina Sisak

Djeca iz Doma zablistala u ulogama vila i vilenjaka u Lonjskom polju.

Stigla je kolekcija švedskog brenda dječje odjeće Mini Rodini

Ponudu multibrend trgovine Ne.Ne.Ne. dodatno je obogatila najnovija kolekcija švedskog brenda dječje odjeće Mini Rodini koji je zbog jedinstvene interpretacije i dizajna te načina obrade materijala postao miljenik skandinavskih mališana i njihovih roditelja.