Mozaik

Zvijezdina donacija pomoći će izgradnji nove Sobe čuda u Sisku

Soba čuda u Sisku, prostor za terapiju senzorne integracije u kojem se djeca i mladi s teškoćama u razvoju osposobljavaju za samostalan život, obnovit će se i uz pomoć donacije koja stiže iz Zvijezde.

SoHo recept za savršenu večer

Ususret današnjem izlasku dugo iščekivanog dokumentarca ‘The World’s A Little Blurry’ o životu heroine generacije Z – kantautrice Billie Eilish, SoHo Sushi nagrađuje svoje kupce popustom na sushi box

U našem filmu glavnu ulogu u kuhinji ima domaće Međimursko pile

Svatko živi u svom filmu, rekla bi većina ljudi ovog modernog doba, ali kada je o kuhinji riječ svima se vrti isti film u glavi čim pomislimo na fino pripremljeno domaće pile na tanjuru.

Nosiljke koje obožavaju i bebe i roditelji!

Nošenje djece ima brojne pozitivne učinke na zdravstveni i emocionalni razvoj djeteta. To su prepoznali i brojni roditelji kojima je nosiljka postala dio osnovnog paketa pri kupnji dječje opreme.

Jozo Bozo i nova predstava Naj-Naj-Čarolija

Iz čarobne radionice poznatog hrvatskog mađioničara Joze Boze stižu nove vijesti, nova predstava Naj-Naj-Čarolija, koja će nas napuniti dobrom energijom.

Djecu trebamo naučiti reći NE!

20 razreda maturanata prijavilo se za online gledanje filma „Jedna od nas“ i diskusiju s nagrađivanim redateljem i scenaristom Đurom Gavranom te stručnom osobom na polju prevencije seksualnog nasilja.

Navucite tajice koje tope celulit

Vrijeme je za obračunavanjem s celulitom – navucite Solidea Silver Wave!

Novi nastavak priče o Maši

Sanja Pilić objavila je novi nastavak priče o Maši – jednog od najprodavanijih dječjih serijala u Hrvatskoj – „Maša i zima“.

Zanimanje oca nova je knjiga za sve naraštaje

Zanimanje oca je odlična knjiga autora Sorj Chalandona, intiman roman o odrastanju unutar disfunkcionalne obitelji.

3 ideje za vikend putpovanja u Moslavini, Bilogori i Papuku

Putovanja i „bijeg od svakodnevice“ nas čine sretnijima, kreativnijima i pametnijima.