Naslovnica

Vikend za djecu u znaku kreative i ekologije

Izradite lutke od otpadnog materijala i učite o ekologiji i održivosti.

Kupaći kostimi u koje se prelako zaljubiti

BÉBÉ #SWIM23 by Dunja Jovanić, kolekcija je u kojoj će se svaka žena osjećati samouvjereno.

Tajno šumsko društvo iz Zagreba dobilo nagradu

Čak četiri priznanja u sklopu međunarodnih godišnjih nagrada organizacije Montessori Global Education stiglo je u Hrvatsku.

Animirani film Drevna mišologija oduševit će cijelu obitelj

Animirani film Drevna mišologija, priča priču o mišici Patti koja ima velike planove i snove koje želi ostvariti. Nažalost, jedni je ne shvaćaju ozbiljno, a drugi, nastojeći da je zaštite od opasnosti i neuspjeha, joj uništavaju samopouzdanje.

Počinje festival društvenih igara za sve uzraste – dođite i vi

Centar za kulturu Trešnjevka i Terrible Creations d.o.o. po prvi puta zajedničkim snagama organiziraju FDI – Festival društvenih igara, na dvije lokacije i za sve dobne skupine!

Disney vikend uz Malu sirenu bit će posvećen obiteljskom druženju

Idealna prilika za druženje i brojna iznenađenja za cijelu obitelj počinje već od srijede, 24. svibnja 2023., kada u kina napokon stiže spektakularna dugoočekivana morska avantura “Mala sirena” u distribuciji Blitz filma!

Prvoškolci i koncentracija

Jedna od briga roditelja djece koja kreću u prvi razred održavanje pažnje, odnosno koncentracije potrebne za praćenje nastave.

Počeo je festival dječje knjige Monte Librić

Dođite na šesnaesti Festival dječje knjige Monte Librić koji je otvorio svoja vrata 22. svibnja 2023..

Preslatki setić za vaše malene zvijezde – NAŠ PRVI BÉBÉ

BÉBÉ brend je po prvi puta lansirao proizvod za bebe, koji se savršeno uklopio s imenom brenda. Da li je sudbina zbog imena brenda ili puka slučajnost, ne znamo, ali jedno je sigurno – NAŠ PRVI BÉBÉ set osvojit će vaša srca.

Što ne bi trebali izgovoriti pred trudnicom

U susretu i svakodnevnim razgovorima s trudnicama ipak postoje pojedine rečenice za koje možda ne bismo željeli da ih izgovorimo.