Besplatne radionice za djecu Cool School

Centar za kulturu Trešnjevka organizira za vrijeme školskih praznika besplatne Cool School radionice održivog razvoja za djecu od 6+ godina.

Radionice će se održati u suradnji sa udrugom Zeleni klik!, a traju od 21. do 25. veljače 2022. od 10,30 do 12 sati. Sve radionice se održavaju u prostorijama Centra za kulturu Trešnjevka.

skolski praznici radionice za djecu

Opis radionica:

Pticu na grani zimi nahrani – izrađujemo hranilice za ptice od tetrapaka i papirnatih rolica
Zimske vrećice mirisnog ljeta – šivamo vrećice od reciklirane tkanine, crtamo flomasterima i punimo cvjetovima lavande
Sukulenti – mali zeleni kućni ljubimci – upoznajemo sukulente, učimo kako se jednostavno razmnožavaju, te ih sadimo u teglice koje ukrašavamo
1, 2, 3 u igri ste ponovno svi – osmišljavamo društvenu igru koju onda i izrađujemo od recikliranih materijala, te je svi zajedno odigramo
Viseći vrtovi u bocama – sadimo peršin, rajčicu i papriku u boce te ih pretvorimo u viseće vrtove pomoću magičnih čvorova (djeca donose boce od 1,5 l sa sobom na radionicu)

PRIJAVITE SE ZA RADIONICE OVDJE

besplatna radionica za djecu

O Cool School radionicama za djecu:

Radionice za vrijeme školskih praznika su namijenjene osnovnoškolskom uzrastu, tu se stječu vještine, znanja i velika prijateljstva. Već dvadesetak godina kreiramo razne kreativne radionice kroz različite module koji se bave likovnošću, plesom, kazalištem, sportskim, medijskim sadržajem i održivim razvojem, a na njima se djeca uče raditi projektno i timski.

Udruga sukladno svojim ciljevima djeluje na održivom razvoju i zaštiti okoliša i prirode, a osnovana je u cilju unapređivanja, razvoja i podizanja kvalitete življenja, osobito u području održivog razvoja, ekologije i razvoja zajednica te s primjenom na svim društvenim skupinama. Zeleni klik!

Uz dopuštenje za tekst i fotografije: Centar za kultutu Trešnjevka