Blistave oči jednim klikom

NIVEA Cellular 3u1 korektor za njegu područja oko očiju.

Ženama je njihova torbica vitalni alat bez kojeg ne mogu preživjeti dan. No, više je manje ne vrijedi kada pričamo o njihovom sadržaju. Tempo današnje svakodnevice je munjevito brz i zato, žene sve više traže proizvode koje će prije svega biti multifunkcionalni.

korektor-za-njegu-ociju-1

Od jutra ste u akciji, trening, dijete ili poslovne obaveze omele su vašu make-up rutinu.

Ne brinite, NIVEA vam donosi prikladan i učinkovit proizvod koji će riješiti sve vaše probleme i jako brzo postati omiljeni stanovnik vaše torbice. Sve što vam treba nalazi se u kompaktnom pakiranju NIVEA Cellular 3 u 1 korektora za njegu područja oko očiju koji kombinira moć prekrivanja pudera i njegu protiv starenja.

Formula s visokokvalitetnim mineralnim pigmentima u boji učinkovito prekriva podočnjake, crvenilo i ostale nepravilnosti – bilo gdje na licu.

korektor-za-njegu-ociju-2

Zahvaljujući laganoj teksturi i tri različite nijanse, može se korisititi neovisno o području lica i namjeni – kao “highlighter”, bronzer, za naglašavanje kontura, sakrivanje nedostataka ili jednostavno kao brzinski fix-up za vaš dnevni make-up dok jurite sa sastanka na sastanak.

Jednostavan za korištenje i dovoljno mali da može stati u baš svaku torbicu i uvijek vam biti nadohvat ruke. Za svjež i blistav ten u jednom kliku od sada će se brinuti NIVEA Cellular 3 u 1 korektor za njegu područja oko očiju!

Uz dopuštenje: dialog komunikacije (sve fotografije)