Dječji Grad te poziva na mini disko ples – i to on-line!

U vremenu kada su nam ograničena kretanja i druženja smanjena na minimum, pozivamo vas na plesno druženje s likovima iz Dječjeg Grada i to naravno on-line.

Dječje pjesme s njihovog glazbenog albuma ‘Ljubav’ prate koreografije koje Dječji Grad objavljuje na svom YouTube kanalu. Medvjedić Bobi, ovčica Ovsa i djevojčica Lona plešu korake, a vaši mališani ih pritom mogu pratiti te s ponavljanjima naučiti plesati cijele koreografije.

djecji-grad-plesi-s-nama-1

Dječica će se razgibati i razveseliti, a radosne i zabavne pjesme koje mališani pjevuše prožet će vedrinom vaš dom.

Na kanalu Dječjeg Grada možete pronaći i pjesme s njihova albuma ‘Ljubav’. Pjesme su dječje, ali njihov sadržaj je iznimno zanimljiv i poučan.

djecji-grad-plesi-s-nama-2

Pjesma ‘Korak naprijed’ govori o ustrajnosti i trudu uz koji se sve može postići, pjesma ‘Moj prijatelj si ti’ govori o važnost prijateljstva koje nam puno znači kroz život, pjesma ‘Ljubav oko nas’ govori kako je ljubav upravo u svakodnevnim, malim stvarima…

Sigurni smo da će vam se pjesme svidjeti i da ćete ih i vi pjevušiti, a ne moramo ni spomenuti da su likovi Dječjeg Grada premedeni i da ćete se baš svi u njih na prvi pogled ‘zaljubiti’.

djecji-grad-plesi-s-nama-3

YouTube kanal Dječjeg Grada nalazi se ovdje: https://www.youtube.com/channel/UCyXIekfsrGcoxer5-IDR9pw

DRUŠTVENE MREŽE

LIKE @FECEBOOK – https://www.facebook.com/DjecjiGrad
FOLLOW @ INSTAGRAM – https://instagram.com @djecji_grad
CONTACT @ WEB – https://www.djecjigrad.hr

Uz dopuštenje: Dječji grad (sve fotografije)