Dugoočekivani animirani film DC Liga super-ljubimaca stigao u kina

Počinje Dječje ljeto u CineStaru – uz dugoočekivani animirani film DC Liga super-ljubimaca, ali i kokice djeci na dar.

novi crtani Superpets

Dolazak ljeta sa sobom nosi i najradosniju vijest za školarce čije su školske obveze gotove pa nastupa bezbrižni period uživanja i druženja s prijateljima.

Dobru zabavu, ali i osvježenje od ljetnih vrućina osigurat će CineStar jer od 14. srpnja pa sve do 31. kolovoza traje Dječje ljeto u Cinestaru!

Superpets crtani film DC Liga super ljubimaca

Naime uz kupljenu ulaznicu za odabrane animirane filmove, svako dijete dobiva male slane kokice na poklon, a u sklopu Dječjeg ljeta akcija vrijedi za sljedeće naslove: Tuljani specijalci, Odvažna Iva i skriveno blago Maglograda, Svjetlosni, DC Liga super-ljubimaca, Zecko koš i tajna mrkog hrčka.

crtani film DC Liga super ljubimaca Superpets_4

Najnoviji hit animirani film koji će oduševiti ljubitelje DC univerzuma jest DC Liga super-ljubimaca. Nakon što Supermana i ostatak Lige Pravde otmu, na scenu stupa Supermanov voljeni i odani pas Krypto.

Hrvoje Klobucar

Njih dvojica su nerazdvojni prijatelji, dijele super moći te se zajedno bore protiv kriminala u Metropolisu.

Međutim, sada kada je Superman u nevolji, Krypto mora uvjeriti ekipu iz skloništa za životinje – psa Acea, svinju PB-ja, kornjaču Mertona i vjevericu Chipa da ovladaju svojim novonastalim moćima i pomognu mu spasiti otete super junake. Aceu se nikako ne sviđa ideja super-psa – no to će se brzo promijeniti kada upozna Batmana.

Ksenija Marinkovic

DC Ligu super ljubimaca možete pogledati i u 4DX formatu (CineStar Zagreb, Rijeka i Split) ) i u 2D formatu od 21.7. 2022. pretpremijerno.

Uzbudljivi animirani film oduševit će sve mališane, ali i odrasle fanove DC svijeta Uz originalnu titl verziju, prikazivat će se i sinkronizirana na hrvatski, a svoje glasove posudili su Hrvoje Klobučar kao Krypto, Jan Kerekeš kao Ace, Ksenija Marinković kao Lulu, Nika Turković kao Wonder Woman te mnogi drugi.

Jan Kerekes

Odlična obiteljska zabava ovoga ljeta u CineStaru ne smije se propustiti, a ulaznice su u prodaji online i na blagajnama kina.
Više informacija kao i kupovina ulaznica dostupna je na OVDJE

Uz dopuštenje: PR365

Foto: promo