Hrana za ljubimce s provjerenih farmi Italije

U srcu Zagreba predstavljena nova ukusna hrana za ljubimce s prirodnim sastojcima s provjerenih malih farmi na sjeveru Italije.

Na zagrebačkom je Cvjetnom trgu ove subote predstavljena nova hrana za ljubimce, Country Farms, hrana s odabranim prirodnim sastojcima, začinjena samo aromatičnom biljem, a bez umjetnih boja, okusa i konzervansa.

Kamion s hranom, onom za ljubimce, omiljenim je njuškicama posluživao ukusne porcije nove hrane napravljene od provjerenih prirodnih sastojaka iz srca pokrajine Veneto na sjeveru Italije.

country-farms-hrana-1

Brojni Zagrepčani i njihovi ljubimci uživali su u veselom druženju na zagrebačkoj Špici, koja se na jedan dan pretvorila u šarmantnu seosku idilu.

Među njima su bili i Doris Pinčić Rogoznica sa svojom mezimicom Ritom, Marijana Batinić sa svojim Njofrom, Ana Maria Ricov sa Shibom, biciklist Mislav Mironović s Ekom i mnogi drugi. Tom su se prilikom vlasnici omiljenih njuškica mogli konzultirati s veterinarom o prehrani svojih ljubimaca.

„Trend povratka prirodnoj prehrani vlada već neko vrijeme, a sada je stigao i u zdjelice naših ljubimaca.

To su dobre vijesti za njihovo zdravlje i vitalnost jer sada vlasnici pasa svome ljubimcu mogu priuštiti hranu kakvu traže i za sebe: s prirodnim sastojcima provjerenog porijekla, bez umjetnih boja, okusa i konzervansa“, rekao je veterinar Tihomir Kljajić.

country-farms-hrana-2

Zdravlje od njuške do repa

Country Farms hrana brine za zdravlje ljubimaca i omogućuje im život u skladu s prirodom. Pažljivo odabrani sastojci dolaze s malih farmi na sjeveru Italije pa su ovakvi obroci prirodni, cjeloviti, zdravi i začinjeni na najbolji način: aromatičnom kaduljom.

Zbog toga je Country Farms izrazito ukusna hrana autentičnog okusa koja ljubimcima donosi ono dobro iz prirode, od polja do zdjelice.

country-farms-hrana-3

“Svima nam je želja nahraniti svoje četveronožne prijatelje jednako dobro kao što hranimo i sebe, a Country Farms donosi iznimno ukusnu hranu kakvu naši ljubimci i zaslužuju.

Sve namirnice su birane vrlo pažljivo te dolaze iz provjerenih izvora. Osim što je pravo meso prvi sastojak, hrana je formulirana bez dodatka kukuruza, pšenice i soje kako bi odgovarala svim specifičnim potrebama pasa”, izjavila je Daria Milolož, brand managerica za Country Farms.

country-farms-hrana-4

Iz srca pokrajine Veneto u sjevernoj Italiji gdje se proizvodi, Country Farms dolazi u tri recepture: Classic s izvrsnim omjerom mesa, voća, povrća i cjelovitih žitarica, Grain Free bez žitarica s mesom voćem, korjenastim povrćem i biljkom tapiokom te Monoprotein receptura bazirana isključivo na svježoj piletini kao izvoru proteina.

Uz dopuštenje: Alert (sve fotografije)