Ključ Toyota hibrida za vikend vožnju u rukama je sretne obitelji

Vikend vožnja s predivnom Toyotom hibrid zasigurno će biti lijepo blagdansko iskustvo za obitelj Slišković.

U bajkovitom okruženja grada Zagreba, po kojem je kružila u vožnji najnovija Toyota Corolla hibrid, bezbroj puta bila je fotografirana jer je plijenila poglede svih koji su se zatekli u blizini ovog automobila koji vodi računa o svom okolišu.

toyota maćuhice i čarobna šuma

U čarobnoj atmosferi Grada svetog Nikole uz Čarobnu šumu Toyota koju su kitikla djeca svojim anđeoskim željama uz mnogobrojne nastupe plesnih skupina i božićnu glazbu proglašena je obitelj koja je dobila vikend vožnju u najnovijoj Corolla Toyota hibridnom automobilu.

Toyota nagrada slišković

Veselimo se zajedno s obitelji Slišković koja će moći isprobati ovo suvremeno i ujedno elegantno i komforno vozilo koje dolazi iz obitelji Toyota hibrida.
Čestitamo im!

toyota čarobna šuma anđela

Ikona postaje hibrid

Uz dinamičnu Corollu s pet vrata i praktični Touring Sports, sada je tu i elegantni novi sedan. Jedan od najvoljenijih automobila svih vremena sada je predstavljen kao hibrid. Corolla Sedan zaokružuje savršeni trio Corolle pružajući izvor, idealno za svaku vrstu vozača.

Koju god karoserijsku izvedbu odaberete, uživat ćete u prednostima Corolline sjajne reputacije, kao i u Toyotinom samopunjivom hibridu.

Hibrid nikada nije bio tako dobar

Toyotina paleta hibrida objedinjava vrlo malu potrošnju goriva i najmanju moguću emisiju, nudeći privlačne automobile povoljne po okoliš.

Uz sve više i više europskih gradova koji uvode strože propise o emisijama, cijenit ćete što možete voziti bilo kuda, bilo kada.

toyota nastup plesne skupine

S obzirom na to da je Corolla samopunjiva, nikada je ne morate uključivati u struju

Hibridni pogonski sklop s motorom od 1,8 litara osigurava mirnu i opuštenu vožnju punu zadovoljstva, dok izvedbe s 5 vrata i Touring Sports mogu biti opremljene novim sustavom Hybrid Dynamic Force s motorom od 2 litre koji pruža neodoljivo britku i dinamičnu vožnju.

toyota corolla hibrid

Što god odabrali, uživat ćete u tihoj vožnji punoj veselja.

Kada je vožnja tako zabavna, znate da je savršeni trenutak da se pridružite 12 milijuna kupaca širom svijeta, uključujući dva milijuna ovdje u Europi, odabirom Toyota Hybrida.

*Samim sudjelovanjem u pojedinom nagradnom natječaju Sudionik prihvaća sva pravila Nagradnog natječaja s kojima se prethodno upoznao u Pravilniku koji se nalazi u rubrici “Uvjeti korištenja“.