Kreativni ljetni kamp u Velom Lošinju

Želite aktivno i kreativno provesti 5 nezaboravnih dana na otoku Lošinju u srcu turističke sezone po jedinstvenoj atraktivnoj cijeni koja uključuje 5 punih pansiona i osam antistresnih kreativnih radionica ? Onda je naš kreativni kamp u Velom Lošinju idealan izbor za Vas ili Vaše najmilije!

kreativni-ljetni-kamp-1

Tijekom pet dana, polaznici će se upoznati s atraktivnim tehnikama koje ne zahtijevaju posebno likovno predznanje i umijeće. Među njima su enkaustika, akrilno izlijevanje, vinorel, pendulum, mramoriranje i string art.

Radionice se održavaju u malim grupama do 10 polaznika, što omogućuje individualni pristup svakom polazniku. Nakon radionica, polaznici će imati dovoljno vremena za kupanje, istraživanje otoka Lošinja i međusobno upoznavanje i druženje.

kreativni-ljetni-kamp-2

Druženje se održava u tri nova atraktivna termina, od 3.8. do 8.8. , 8.8. do 13.8. i 13.8. do 18.8.2024. g., u srcu turističke sezone. Cijena aranžmana iznosi 649,00 EUR-a po osobi, a uključuje 5 punih pansiona (u dvokrevetnim sobama) i 8 antistresnih radionica. Voditelji kreativnih radionica su članovi udruge Hrvatska kuća “Materina priča”.

Broj polaznika je ograničen, stoga Vas pozivamo da se prijavite i rezervirate svoje mjesto što prije. Prijave i rezervacije po ovoj atraktivnoj cijeni mogu se izvršiti najkasnije do 15.3.2024. ili do popunjenja mjesta.

kreativni-ljetni-kamp-3

Prijavnicu sa svim informacijama te načinom plaćanja možete pronaći na našoj web stranici www.vjerujusebe.com u rubrici novosti ili na ovoj poveznici: https://forms.gle/EEDM2Ru6mnMauSHX6

Uz dopuštenje: Organizatori bez granica (sve fotografije)