Modne kombinacije kroz profinjenost i eleganciju kolekcije Versage

Modni trendovi mijenjaju se velikom brzinom, a u mnoštvu izbora stilova, jedan se posebice ističe svojom bezvremenskom profinjenošću i elegancijom vraćajući suptilnost i zavodljivu ženstvenost u prvi plan.

versage-kolekcija-1

versage-kolekcija-8

Naslijeđe vuče još iz 90-ih, razdoblja koje se pokazalo kao velika inspiracija u modi, a upravo brend Versage novom kolekcijom vraća poslovnu eleganciju s početka devedesetih u aktualnu modu i time stavlja imperativ na modnu bezvremensku profinjenost.

versage-kolekcija-2

versage-kolekcija-9

Spoj klasične crne i bijele pokazalo se idealnim za ženska odijela koja laskaju figuri naglašavajući struk ili pak kombinacija sakoa i suknji visokog struka koje dokazuju da poslovna elegancija ne izlazi iz mode.

versage-kolekcija-3

versage-kolekcija-10

Kolekcija je upotpunjena i zavodljivim haljinama koje donose dašak glamura i gracioznosti, a za odvažne kolekcija nudi i zanimljive kombinezone ili odijela u kombinaciji kraljevsko plave i crvene boje.

versage-kolekcija-4

Brend Versage već dugi niz godina upotpunjava zagrebačku modnu scenu i ovoga puta donosi glamur i eleganciju na zagrebačke ulice, posebno pazeći na detalje koji će žensku klasiku učiniti zanimljivom i odvažnom.

versage-kolekcija-5

Kvalitetni i elegantni modeli nove kolekcije oduzimaju dah i idealna su pozivnica za posjet omiljenom brendu.

versage-kolekcija-6

Kao i uvijek, Versage je spretno pokrio svačije stilove i stvorio nove hit modele za ovo proljeće. Nove modele možete pronaći i isprobati u centru mode Versage, u zagrebačkom Importanne centru ili na Instagram profilu

versage-kolekcija-7

https://www.instagram.com/versage_zg/

Uz dopuštenje: PR365 (sve fotografije)