Novi modeli tenisica nevjerojatno lagane i trendi

Dok se polako opraštamo od ljeta, jesen nam donosi nove razigrane modne trendove koji će uljepšati predstojeće hladne dane.

crocs-lite-ride-pacer-1

Djeca su se vratila u školu i već uživaju nositi Crocs za istraživanje i igranje na otvorenom, budući da su one odličan izbor za različite aktivnosti. No, djeca nisu jedina koja vole legendarnu udobnost Crocsica – obožavaju je i odrasli, što je vidljivo iz Crocsmanije koja je zavladala Hrvatskom.

crocs-lite-ride-pacer-2

Novi modeli tenisica iz nevjerojatno lagane i trendi Crocs LiteRide ™ kolekcije zadivili su svojim sportsko-elegantnim izgledom, koji savršeno odgovara bilo kojoj odjevnoj kombinaciji. Budući da su izrađeni od nevjerojatno prozračnog materijala, jedva ćete ih osjetiti na nogama.

crocs-lite-ride-pacer-3

Crocs je također odličan izbor za kišne dane s neodoljivim i praktičnim čizmama za kišu u različitim verzijama – šarene nijanse za djevojčice, zabavni printovi za dječake, šik i trendi za žene i urbani za muškarce. Ove jeseni neka vas Crocs odvede iznad oblaka svojim novim modelima za hladnije dane. Udobnost za sve!

Nova Crocs kolekcija dostupna je u Crocs (Hopper) Arena centar Zagreb i Crocs City Center One East Zagreb kao i na wellbie.hr.