Počinje festival društvenih igara za sve uzraste – dođite i vi

Centar za kulturu Trešnjevka i Terrible Creations d.o.o. po prvi puta zajedničkim snagama organiziraju FDI – Festival društvenih igara, na dvije lokacije i za sve dobne skupine!

2023 Festival-drustvenih igara

Festival društvenih igara će se održati od 27. do 28. svibnja 2023. od 10 do 02 sata i namijenjen je svim uzrastima, s time da će se u Centru za kulturu Trešnjevka održati program više namijenjen djeci (i roditeljima), dok će se u kafiću Crni Mačak (Mesnička 22) održati program više posvećen odraslima koji uživaju u društvenim igrama.

Već prve godine osiguran je bogat i međunarodni program predavanja, radionica, igraonica i kvizova. Ulaz je na sve programe besplatan!

Tijekom festivala će se održati brojna stručna predavanja i tribine, uključujući međunarodno gostovanje Nándora Laklia, osnivača Parallel Worlds Foundation-a iz Mađarske.

festival-drustvenih-igara-1

Od entuzijasta početnika do profesionalaca, svi će pronaći nešto za sebe: od učenja uloge društvenih i logičkih igara u odgoju djece, preko 3D oblikovanja i printanja igara, pa sve do praktičnog učenja kako razviti svoju igru ili scenarij za Live Action Role Playing!

Program u Centru za kulturu Trešnjevka (Park Stara Trešnjevka 1) sastoji se od stručnih predavanja i igraonica namijenjenih djeci, roditeljima i obiteljima – koji će osim zabavnih igara moći naučiti brojna vrijedna znanja o ulozi društvenih igara u odgoju i obrazovanju.

Na taj način razvijamo scenu društvenih igara i omogućujemo da se u njih zaljube i oni koji do sada nisu – promoviramo društvene igre svim uzrastima!

Program Terrible Creations, koji će se održati u njihovom kafiću Crni mačak (Mesnička 22) biti će posvećen više odraslima i stručnjacima koji uživaju u društvenim igrama.

Ovakav festival ne može proći bez puno kvalitetnog igranja i kvizova za sve generacije (od najmlađe do najzrelije dobi), pa će posjetitelji moći sudjelovati i uživati u 2 kviza i čak 14 radionica i igraonica! Stoga možemo reći da će program biti jednako koristan roditeljima, obiteljima i djeci koliko i profesionalcima i entuzijastima koji žive od i za društvene igre.

Uključi se, igranje (ni)je zarazno!

Više informacija i program pronađite OVDJE‎

Uz dopuštenje: CeKaTe (sve fotografije)