Veselje, igre i poslastice za malene na Burger Festivalu

Zagreb Burger Festival na Strossmayerovom trgu ovih dana, osim finim mirisima burgera, privlači i veselim dječjim smijehom.

zagreb-burger-fest-djecji-01

Za ljude malenih nožica pripremili smo posebne zalogajčiće i aktivnosti. Potražite dječju zonu s velikim trampolinima, radionicama oslikavanja lica i zanimljivim mozgalicama. Tu su tobogan i ljuljačka, kao i mnogo mjesta idealnih za igranje skrivača.

zagreb-burger-fest-djecji-02

A kad se male nožice umore, na livadi mogu pronaći velike vreće i ležaljke za odmor. Fini hrskutavi krumpirići – žuti i narančasti i buhtla burgerčić na Rougemarinu jedva čekaju svoje malene posjetitelje. Da, da, znamo, ništa bez slatkača i sokova – kućica Le kolač Roberta Hromalića krije u veselim frižiderima 6 vrsta kolačića i tri vrste prefinih sladoleda, a tu su i limunadice s breskvom i egzotičnim voćem – fine da finije ne mogu biti.

zagreb-burger-fest-djecji-03

Od 11. do 13. rujna stiže nam i grafiter Krešo Golubić koji će s klincima raditi grafite. I zato mame i tate dođite do 13.9. i povedite manje i veće klince na veseli i razigrani Festival, vidimo se!

zagreb-burger-fest-djecji-04

Uz dopuštenje: Klain PR (sve fotografije)