Super udobne i tople UGG čizme za djecu

Kolekcija kultnih i obožavanih UGG čizama donosi nam toplu i neodoljivo meku stranu zime.

Što vam prvo padne na pamet kada spomenemo UGG? Sve mamice će zasigurno razvući osmijeh na sam spomen branda i pomisao na udobnost i toplinu čizama u kojima mogu neopterećeno zajedno sa svojom djecom hodati gradom, pritom izgledajući kao da su upravo sišle s modne piste.

uggs-cizme-1

Iz ljubavi prema svojim najvjernijim sljedbenicama, UGG svake godine nastoji ponuditi još raskošnije i udobnije modele neupitne kvalitete i iznimne topline. Ovaj svjetski poznati brand njeguje tradiciju proizvodnje od davne 1978. godine, te je prvi izbor svih pojedinaca koji cijene jedinstveni boho modni izričaj.

uggs-cizme-2

UGG pažljivo bira najbolje prirodne materijale kao što je topla merino vuna i najdelikatnija ovčja koža kako bi svim promrzlim stopalima pružio nezaboravno footwear iskustvo.

uggs-cizme-3

Osim daleko poznate udobnosti, UGG svojom ponudom modela različitih boja, materijala i dizajna svakoj trendsetterici, ovisno o osobnom modnom ukusu, pruža nemjerljive mogućnosti stilskog kombiniranja.

Prepoznatljiva estetska nota naglašena je uporabom detalja kao što su krzno, dekorativni gumbići, mašnice, kristali te MUST HAVE pom-pom kugle koje naprosto obožavamo.

uggs-cizme-4

Ugg čizme savršeno nadopunjuju sve casual varijante outfita i pomažu nam da čak i u iznimno hladnim danima, uz minimalan trud, zadivimo svojim maštovitim, razigranim zimskim stylingom.

UGG kolekcija dostupna je u The Core trgovinama diljem Hrvatske, zato se istaknite i zakoračite sigurnim korakom u dugu toplu zimu!

uggs-cizme-7

uggs-cizme-5

uggs-cizme-6

POPIS THE CORE PRODAJNIH MJESTA:
ZAGREB – The Core – Arena Centar
ZAGREB – The Core – City Center one West
PULA – The Core – Sergijevaca 10