Želite naučiti svirati? Dođite na Dan otvorenih vrata u Yamaha Music School

Glazbena škola za sve generacije, Yamaha Music School, 22. siječnja otvorit će vrata svim zainteresiranim ljubiteljima glazbe i onima koji će to tek postati.

Dan otvorenih vrata odlična je prilika za probni sat u kojem učenici mogu iskusiti metodu Yamaha Music School, isprobati razne instrumente i doživjeti motivirajuću atmosferu u kojoj je učenje zabavno. Doći može svatko tko ispuni prijavu. Od 1,5 do 99 godina – bilo da ste se već okušali u pjevanju ili sviranju ili tek želite započeti s glazbenom edukacijom, dobrodošli ste u svim Yamahinim školama u Zagrebu, Rijeci, Čakovcu i Osijeku.

yamaha-music-school-dan-otvorenih-vrata-22-1

Yamaha Music School

Koncept Yamaha Music School oslonjen je na strukturirani strani kurikulum praćen knjigama i materijalima od početničkog do profesionalnog nivoa. Rad u malim grupama s licenciranim YMS učiteljima osigurava razvoj muzikalnosti, pjevačkog, sviračkog i teorijskog znanja, uz stalni napredak, a sve uz obilje igre i zabave.

Yamaha Music School osnovana je u Japanu 1954. Škola je u međuvremenu postala prisutna u preko 40 zemalja svijeta, s više od 6000 podružnica, a kroz sustav Yamaha Music School dosad je prošlo preko 30 milijuna polaznika širom svijeta.

Prva hrvatska podružnica otvorena je u Rijeci 2019., slijedio je Čakovec, a u jesen 2021. otvorena je i zagrebačka podružnica u moderno opremljenim prostorima na adresi Tuškanova 37. Yamaha Music School Osijek kreće ove godine, i to s dva programa – Hobby (za djecu od 1,5 do 4 godine) i Class Vocals (program pjevanja za sve starije od 8 godina).

Dan otvorenih vrata

Dođite, povedite prijatelje, isprobajte programe #yamahamusicschool i odaberite tečaj za sebe. Svoj dolazak najavite obaveznom prijavom putem linka na stranici lokacije škole koju možete odabrati na webu YMS Hrvatska.

Za sve informacije o školi, nastavi, programima i protokolu upisa na raspolaganju je tajništvo koje će rado odgovoriti na sva pitanja.

Uz dopuštenje: Alert (sve fotografije)