21. ozaljski maskenbal

U organizaciji KUD „Katarina Zrinski“; UDVDR-ogranak Zrinski i Frankopan te Grada Ozlja 11.02. pripremljen je tradicionalni 21. maskenbal u Ozlju.

Tradicionalni ozaljski maskenbal održat će se na Trgu Braće Radić u nedjelju, 11.veljače, s početkom u 15 sati. Vesela povorka krenut će prema pozornici od prostorija TZ Ozalj (popularna „Humička“) preko trga do pozornice na kojoj je organiziran zabavni program.
U programu koji od 13:30 sati prethodi maskenbalu, svi zainteresirani moći će se okušati u igri Ozaljska alka te natjecanju u povlačenju užeta – za djecu i odrasle.

Ovogodišnji meštri ceremonije su Nikola Čulig – Frenky iz Vrhovca i radijski voditelj Damir Dado Valent, koji će dijeliti nagrade i zabaviti sve okupljene.

ozalj-maskenbal-1

Uz nastupe 4 vrtićke skupine i djece nižih razreda OŠ Slava Raškaj iz Ozlja, nastupiti će i odrasli – Ozaljski fašuširi, Vrhovačke grinte, Vivodinske mačkare, mačkare KUD Ključ iz Trga i dr.

Za besplatan grah, kuhano vino i čaj zaslužni su UDVDR – ogranak Ozalj.

Pridružite se našoj zabavi pod maskama 11.02., u dobrom društvu.

21.Maskenbal organizira KUD „Katarina Zrinski“; UDVDR-ogranak Zrinski i Frankopan te Grad Ozalj.

Svi zainteresirani za sudjelovanje, dodatne informacije mogu dobiti u KUD Katarina Zrinski na telefon 091/5011091.

Turistička zajednica Grada Ozlja poziva sve zainteresirane izlagače (obrti i OPG) za predstavljanje svojih proizvoda na maskenbalu da se jave na info@ozalj-tz.hr .

Uz dopuštenje: Turistička zajednica Grada Ozlja (sve fotografije)